ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
האם צדיק בסדום הופיע?!
סוף , סוף מישהו עם תגובה רואיה לשבח, מר Zvaim אני לא יודע מה יש לך, אבל סביר להניח שלא משהו, הצבא שלנו חזק בהתאם למידות שלנו, אני מצטער להגיד לך אבל מדינה אירופאית כל שהיא תתחיל מלחמה אתנו אנחנו לא נוכל אפילו להגיע למדינה וכבר לא תהיה מדינת ישראל.
היהרות שלך והילדותית שלך היא זו שתפיל אותך בסופו של דבר - ראה הוזהרת.
ההתנהגות שלך מגעילה אותי , ואתה אמור להיות חייל בצה"ל , אתה כנראה חיי בסוג של אשליה ולדעת שבן אדם כזה מגן אלי , לא עושה תחושה טובה. אתה לא יכול לאמוד את המסגולת של צה"ל וגם לא חייל שמשרת שם, אולי הוא יכול לאמוד את המידה של יחידה שלו אבל בטח לא של כל צה"ל.
ארצות הברית היא מעצמה דמוקרטית - מכאן שאם אנחנו נכנס לסוריה לנו יקח 2222 שנים כדי לכבוש אותה, אנחנו מאותה הסיבה, והיא שארצות הברית הן בויטנאם והן בעיראק שמה דגש שאסור לרצוח אזרחים חפים מפשע. עכשיו בוא נעשה השוואה לצבא הכי חזק באמת -> רוסיה , האם רוסיה רחמה על אנשים חפים פשע במלחמת העולם ה-II ? או להפך , למה גרמניה הצליחה להכניע את כל מדינות אירופה , אולי בגלל שהיא לא ראתה הבדל בין אזרח לחייל.
Zvaim עליך להתבגר ולהכיר במציאות, צבא חזק לא אומר שהוא הכי חזק בעולם, ציוד משוכלל אינו מענה לחזקה שכן צריך שכל כדי להפעיל אותו זה משהו שחסר למדינה.
בתקווה שהתבונה תבוא אליך...
|
למה נראה לך שיקח לנו 2222 שנים לכבוש את סוריה אם ישראל רוצה אם מוחקת את סוריה בכמה שעות
אתה יודע שיש לחיל האוויר פצצות שמוחקות דברים ברדיוס של 37 ק"מ? אתה קולט המ זה 37 ק"מ
אנחנו יכולים פשוט למחוק כל מדינה שלידנו אבל אנחנו לא נעשה את זה אלה אם כן ממש נהיה צריכים
כי אנחנו לא רוצים לפגוע באזרחים אנחנו לא כמו ארה"ב שפשוט באה מפילה פצצות ומי שיפגע יפגע ולא אכפת לה אם הם חפים משפע או לא
zvaim
תשאל מה שאתה רוצה לגבי תותחנים אני יענה לך