|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 32 |
חבר על
|
ד"א שכחתי להגיד לך מתן..
על'ק קיבלתי את הדומיין אז איך הוא בחשבון שלך???? זה נכון אני איבדתי את הסיסמה ליוזר אבל עדיין אין לי שום הוכחה שגם ליוזר שהיה לי הסיסמה כיוונת את הדומיין ואין לי שום הוכחה שהדומיין לא היה כול הזמן אצלך=\ ואתה העברת אותו לחשבון שלך, אז קלי קלות אם עוד חודשיים לא תרצה בטוב, כול מה שרשום למעלה יחול. יש לך הוחכה שקנית ממני את הדומיין??? לא אז פסיק סתם לאיים אתה לא יכול לעשות כלום הדומיין בחשבון שלי?? עוד 5 דקות אני יכול למחוק אותו ואז אין דומיין בכלל אין לך הוחכות אין לך כלום אתה קיבלת פאנל אם הדומיין זה שאתה טיפש ומחקת אותו מהפאנל שלך זה לא אשמתי יודע מה נתת לי רעיון אולי באמת אני ימחק אותו במילא אתה לא יכול לעשות כלום כי אין לך הוחכה אבל בגלל שאתה ילד קטן ולא מבין כלום מהחיים שלך וכניראה בגלל זה מחקת אותו אז אולי אני יחשוב להשאיר אותו יום טוב עריכה: באחד האשכולות פה רשמת שהלקוחות שלך עזבו אותם כי הלך להם המסד נתונים נכון?? החברה שלך רשומה במס?? אתה יכול בכלל למכור איכסונים ושרתי רדיו?? לא אז אתה בכלל אבל בכלל לא יכול לאיים אליי שאתה מנהל בעצמך חברה לא חוקית בקיצור תומר אתה לא יכול לעשות כלום לא אתה ולא אבא שלך יום טוב Last edited by מתן גיטא; 20-10-05 at 13:42.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|