|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
תומר-
אני מבין לגמרי את התסכול, ואני מבין שאתה מרגיש (אולי) מרומה, דברים כאלו יכולים לקרות הנה, קח אותי למשל, יש לי אתר שמאוחסן אצל "הוסטאר" (כן,כן, אצל אריק ה"יקרן") ולפני שבועיים, האתר שבוע לא עלה! אז מה? זה יעזור אם אני אבוא בקללות? לא! חיפשתי את הבנאדם, והוא לא זמין. למי תפנה? אין לך לאן לפנות במצב כזה, מה גם שהאתר של הוסטאר עצמו לא עלה. לא אלאה אותך בפרטים אבל מה שקרה הוא- שהאתר פתאום חזר, ולחר שלושה ימים עם השירות אחסון, ועם אריק. שהתנצל ואמר שהוא לא חשב שהאתר מתעדכן. להגיד לך שזה מתסכל? מאוד! (ד"א גם השבוע (כל השבוע) השירות בהוסטאר לא עובד, כנס תראה בעצמך http://pc-place.net). אז מה, אני אתחיל לכתוב ביקורות לא חיוביות? ממש לא. אפילו שאני מתוסכל מאוד. כי סך הכל הבנאדם בא לעזור לך, מה שקורה לשרת, זה לא נובע מרוע לב (אולי מרוע לב של השרת..) אלא מדברים טבעיים שקורים לכולנו. בכמה דברים אתה די צודק: 1. כתב על זה ידידי היקר גיל מאתר warezfaw ז"ל, שהוא ניסה את כל פתרונות האחסון בארץ ולא מצא מישהו מקצועי באמת עם תמיכה כמו שצריך, ואני חושב שעל זה- חובה להתעכב! התמיכה! 2. צריך לזכור: שרתים נופלים שרתים קמים, העסק הזה תמיד נמצא (בארץ) במצב של תקולה תמידית. עריכה: ==== ד"א - מתן, מה קרה לאחסון שלי אצלך? (pcplace) הוא כבר שבוע לא עובד.. שיהיה לכולנו המשך שבוע טוב ומועדים לשמחה רמי Last edited by DR. SOFTWARE; 20-10-05 at 08:57.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|