הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 24-04-06, 17:56   # 15
yarin34
חבר על

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל yarin34 Send a message via Skype™ to yarin34

yarin34 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי viper
אני רוצה שאוהד אחד של חיפה יקום ויגיד שאם חיפה היתה במקום האחרון ובתחית ב3 השנים האלה היה נהיה אוהד שלה.. עכשיו תיהיה אימפריה חדשה וחצי מאוהדי חיפה יאוהדו את ירושלים. איך קוראים לזה? אוהדי הצלחות? הקהל הכי מעפן בארץ של חיפה. גם 3 עונות אליפות ברציפות ותמיד הם בוכים גם שהקבוצה שלהם מנצחת! גם הם חוגגים אליפות עם 8 אלף אוהדים ביציע איפה נראה דבר כזה בעולם? אפילו את קריית אליעזר לא מילאו, אוהדי כורסא! ובכלל כל המשחק לא שמעו תאוהדים המעפנים האלה...
למכבי חיפה כמו למכבי פ"ת אין זכות קיום. אפילו הפועל באר שבע יביאו יותר אוהדים למשחק האליפות בבית! מאשר מכבי חיפה.. אני לא מבין במה יש להתגאות? קבוצה שאם לא יעקוף שחר לא היתה מגיעה לכלום! ואם לא מאיר שמיר גם יעקב שחר לא היה עוזר להם הרבה. מחלקת נוער שכולה רכש קבוצה בוגרת שכולה רכש ואין שום כבוד לסמל חוץ מלאולי 4 שחקנים. וגם שהשחקנים האלה "שחקני הבית" של חיפה יקבלו הצעה של הרבה כסף מבית"ר הם יעברו...
כמו שאמרת ...לחיפה ...לבית"ר תמיד נישארים האוהדים גם אם היא מקום אחרון וגם אם היא מקום ראשון ...כמוני כולם יודעים פה שאין על האוהדים של בית"ר

בכל מקרה, מגיע לחיפה ...היא באמת אחלה של קבוצה ..

מה שאני מקווה שסכנין תירד הליגה ..

בקיצור, אחלה של קבוצה .

ירין .

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום