![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
חחחח הנה הוכחה שהוא לא עוזר אפילו לבעיות אמיתיות....
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. דחפתי ילד אחד מצוק ליד הים! מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? מה אני קשור? הילד מת! מה עושים במצב כזה??? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? מה אתה דפוק? הילד מת! קאפוט! דד! אין ילד! מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אתה לא עוזר לי... כאשר אתה אומר ' אתה לא עוזר לי ' למה אתה מתכוון שהעזרה שלך לא מועילה במיוחד... שהעזרה שלי לא מועילה במיוחד? כן דאמיט מה יהיה הסימן שעזרתי לך? אתה לא עוזר לי! אין שום סימן כאשר אתה אומר ' אתה לא עוזר לי! אין שום סימן ' למה אתה מתכוון שאתה עדיין לא עוזר לי ואומר דברים לא קשורים ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך בלאט! מה זה קשור???? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? עזוב אחי... תגיד, כדאי לי לפנות למשטרה בנושא הזה ולהסגיר את עצמי? אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? מה הקשר?!?!?!?!?! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? איך הבעיה יכולה להיעלם??? הוא מת!!! מת! יותר מת מתאי המוח הרקובים שלך! אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? תייעץ לי מה לעשות! תייעץ לך מה לעשות? כן.... אני נואש גבר.... כאשר אתה אומר ' כן.... אני נואש גבר ' למה אתה מתכוון שאני כבר לאיודע מה לעשות ובא לי להתאבד! מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? אין לי מושג אחי... זה לא קשור! סה"כ שאלתי אותך מה לעשות.... תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת היו היה ילד שקראו לו יוסי והוא נהנה מהזרקת סמים... יום אחד בא אבי ליוסי ואמר לו שהוא נראה כמו מסומם! יוסי התעצבן וזרק אותו מהצוק! ספר לי עוד על משפחתך אבא שלי בכלא ואמא שלי ז*נה בשירות החדש של מקדונלד'ס בתוספת 5 שקל ותשעים! האם תוכל לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? אני לא רואה אותה הרבה... היא חוזרת הבייתה מאוחר כיצד היית רוצה שבני משפחתך יתיחסו אליך? מה זה קשור? האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? מה המשפחה שלי קשורה??? תגיד לי מה לעשות עם הבעיה שלי מי במשפחתך גורם לך לחוש שמחה וכיצד? מה הקשר!?!?!?! על מי אתה סומך במשפחתך ולמה? מה זה קשור לאזעזל?!?!!? מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? אני לא אומר לעצמי כלום
|