הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > חומרה ומפרטים

   
|!|

 
 
כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 15-02-06, 22:30   # 1
LosNir
מתאורר / יצא בחוץ
 
LosNir's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: ראשון לציון
גיל: 33
הודעות: 2,686
שלח הודעה באמצעות ICO אל LosNir שלח הודעה באמצעות MSN אל LosNir

LosNir לא מחובר  

שיחזור קבצים - איך זה עובד?

קודם כל נדבר על אפלקצית השיחזור המערכת של וינדוס,
האפלקציה לא משחזרת/מוחקת קבצים בזמן שימושה, תפקידה היא לשחזר אך ורק דריברים, עידכוני מערכת, הגדרות והגדרות תוכנה, כשלוחצים על יום מסוים לשיחזור אפשר לראות בצד בתיבה קטנה את כל התוכנות המותקנות באותו יום שנבחר, כשמסמנים (לדוגמה) תוכנית 2 ברשימה מתוך 5, האפלקציה תשחזר את המערכת למועד שלפני התקנת התוכנית הנבחרת.

RecoverMyFiles, וכל התוכנות למיניהם, הם לא תמיד משחזרות את הקבצים, אלא רק במצב מסוים, שהוא, אם קובץ מסוים (לדוגמה, backup.rar) נמחק מכונן (D לדוגמא) ולא נכתב לאחר מכן (לאחר המחיקה) לאותו כונן (D במקרה שלנו) שום קובץ התוכנית (RecoverMyFiles וכל השאר) יבצעו פעולה של חיפוש ושיחזור אשר נעה בין 15 ל- 24 שעות, לאחר הפעולה התוכנות תשחזר את הקובץ, ומכאן צריך רק להחזיק אצבעות ולקוות שהקובץ ישוחזר בהצלחה.

אם לאחר המחיקה, נכתב לאות כונן (D במקרה שלנו) קובץ מסוים (לדוגמה: work.doc) התוכנה תבצע את פעולת השיחזור אשר הוזכרה מקודם, ותמצא את הקובץ, אך ללא הצלחה בשיחזורו.

אם עדיין לא הבנם למה זה קורה או שאתם מבולבלים () תנסכן להיכנס לסיטואציה הבאה:
בוא נגיד שיש לכם ארונות ושהיא ה HD שלכם (Hard Disk) ובתוך הארונית יש שני מגירות שהם בעצם כונן C: וכונן D: עד כאן הכל בסדר? יופי נמשיך הלאה :}
תחשבו עכשיו שלקחתם בגד מסוים ממגירה מסוימת (למשל תחתון שהוא לדוגמה thaton.zip) ושמתם אותו במגירה זמנית (זה לבנתיים הדמית המחיקה ולא לא, אני לא מדבר על סל המיחזור), ופתאום אמא שלכם באה והכניסה בגד חדש, פעולה זאת היא פעולת ההדמיה של כתיבה להארדיסק במחיצה שבא נמצא הקובץ במגירה הזמנית, אוטומטית לאחר הכנסת הבגד החדש הבגד הזמני שחיכה שיאשרו את מחיקתו נמחק לגמרי מהארדיסק, אך השאיר עקבות (וזאת אומרת שבגלל זה ניתנת אופצית השיחזור), במקרה כזה של הדמיה שלנו אי אפשר לעשות הרבה, רק לצרוח עליה ולנעול את החשדר כל הזמן שאתם יוצאים ממנו , אבל בסיטואציה האמיתית יש תוכניות שפותחו ע"י מפתחים שנותנות אופצית שיחזור (שהם כמו בלש שמחפש רמזים וכל מידע אפשרי על הקובץ, שבמקרה "השאיר עקבות".


טוב זהו, אני מקווה שהבנם , אפשר להגיד תודה על ההשקעה :} (כל הזכויות שמורות לי )
  Reply With Quote
 

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)
 


חוקי פירסום
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is מופעל
סמיילים הם מופעל
[IMG] קוד מופעל
קוד HTML מכובה

קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:26.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ