|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
|
![]() |
# 1 | |||||||||||||
תודה על תרומתך.
|
הלוואי והמדינה תמשיך להיות מאוחדת כמו שהיא עכשיו
שלום לכולם.
המצב שעברנו בעבר עם ההתנתקות היה ידוע כגורם שיצר פילוג, קרע קטן, בעם שלנו. והקרע הזה נמשך זמן מה, בחיי היום יום. האירוע האחרון שחווה אריאל שרון, ראש הממשלה שלנו, כנראה שהחזיר את העם ביחד. ואפילו יותר מזה. היום בבוקר גלשתי בוואלה, וכרגיל ראיתי חדשות אודות מצבו של אריאל שרון. בשעות הבוקר לא היו תגובות. לפני כחצי שעה, נכנסתי שוב לכתבה ונדהמתי. -תוכן הכתבה היה שמצבו של אריאל שרון משתפר, ויש סיכוי שמחר יוציאו אותו מההרדמה. קישור לכתבה: http://news.walla.co.il/?w=//838294 -ואכן, הייתי שמח שמחר נוכל לדעת עוד פרטים אודות מצבו של אריאל שרון. ומה שעוד יותר ריגש אותי, זה התגובות. זה פשוט...תענוג...ממש תענוג וריגוש לראות כאלו תגובות לכתבה. -רוב התגובות עוד באו מאנשים שעד לפני חודש, פשוט שנאו את ראש הממשלה. ועכשיו? הנה כמה ציטוטים מתוך התגובות שגרמו לי ממש להזיל דמעה מרוב התרגשות. (ואני לא צוחק) ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
שימו לב- ב7 שעות בערך נרשמו לכתבה הזאת מעל 1800 תגובות. תחשבו על זה רגע, זה המון! וזה כל כך משמח אותי שהאזרחים כל כך דואגים לראש הממשלה שלהם. מקווה שראש הממשלה יבריא, והעם ישאר אוהב ומאוחד כמו שהוא עכשיו. אני אשמח לדעת מה אתם הרגשתם מכל הסיפור שהיה כאן. תודה רבה לכל מי שרואה, ומגיב על האשכול הזה. שלכם, רפי. נ.ב. אני רואה שגם התגובה שלי התקבלה במערכת שלהם ![]() כולם מוזמנים לראות, תגובה מספר 1847 ![]() Last edited by k.machine; 08-01-06 at 16:33.. |
|||||||||||||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|