![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
1. אשמח אם תספר לי על דרכים ריאליות לכסות עלות של שרת דומיין ותעבורה בלי לשים פרסומות. 2. אני חושב שכל התרבות הזאת נגד פרסומות היא מגוכחת, גם אני חוסם פרסומות והתחלתי לחסום פרסומות מהסיבה הפשוטה שהן היו צועקות, 20 על כל עמוד, ומעצבנות לעין. אני מבקש מהגולש שאם הוא משתמש בעבודה הקשה שלי שיקח שניה וחצי ויבטל את החוסם פרסומות - (זה לוקח 2 לחיצות, אחת על האייקון של התוספת, ואחת על האייקון שמכבה) אני גם מספר לגולש שהוא יראה רק פרסומת אחת בעמוד והיא לא מפריע לעין כלל וכלל, אפילו מאוד אסטתית. בכל מקרה אם הגולש מחליט לעזוב ולא מבין אותי בעיה שלו בעיקר, כי לי הוא גם ככה לא היה עווזר שהוא גולש עם חוסם פרסומות. אגב, רק שתדע שקיבלתי כבר המון פידבק על האתר, יש לי אלפי גולשים, וכולם הבינו למה אני עושה את זה. אתה יודע מי היחידים כמעט שהתלוננו? ישראלים. אולי כדאי שתשנה את הקו המחשבה שלך ותבין שלא כל פרסומת זה התגלמותו של הרשע ושלא מגיע לך לקבל הכל בחינם ולחסום פרסומות. עריכה: כמעט שכחתי, unsplash זה אחד מ30 המקורות שלי וכל התמונות שיש שמה יש גם אצלי ועוד אלפים. האתר שלי הוא בדיוק כדי שלא תצטרך להכנס להרבה אתרים, זה אוסף הכל במקום אחד.
Last edited by DavidGriver; 18-10-15 at 21:24.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|