![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
למה אסור לנו לקנות BMW
מנהלים יקרים : זה ממש לא נושא נאצה, זה נושא שנשען על עובדות, אני מבקש מכם לא למחוק אותו.
גונדר קואנדט (י.ש) היה מחזיק המניות (אז קראו לזה אחרת) הבלעדי של החברה הזו. בזמן ה'אסון' הכלכלי של גרמניה בתקופת היטלר, המפלגה הנאצית גנבה חברות, ביניהן BMW. היטלר (י.ש) החליט 'לחלק ג'ובים' לחברים שלו. מכיוון שלא היו לא חברים, הוא חילק חברות לנאצים מהמפלגה שלו. כך משפחת קואנדט (י.ש) שלטו בBMW במשך 15 שנה. גונדר קואנדט (י.ש) סחר ביהודים, ושלא כמו שינדלר, הוא לא עשה את זה כדי להציל אותם (זה מה שאני רואה מנקודת המבט שלי), הוא עשה את זה מצד כלכלי בלבד, באכזריות עצומה, הם חיו בתנאים נוראיים וללא אוכל. כמובן שהוא העסיק נאצים נוספים, וכך החברה הפכה לשלוחה של המפלגה הנאצית. מגדה קואנדט (י.ש) הנאצית, אשתו של גונדר גובלס הנאצי, המשיכה להיות עלובה פתטית וטיפשה (ועוד שמות תואר שמתחילים ב-ז') והתחתנה עם נאצי נוסף : ג'וזף גובלס (י.ש). גובלס הנאצי היה (על פי ויקיפדיה) הנאצי הקרוב ביותר להיטלר (י.ש) ושר התעמולה במפלגה הנאצית. משפחת קואנדט העלובה מכחישה, כמובן, אבל אני מאוד מקווה שאתם יודעים שכל BMW שיוצר בין 1933-1945 יוצר על ידי עבדים יהודיים (גם אם לא - אל תקחו ריזיקה), כל מכונית שנמכרה עד ימינו אנו תרמ כסף לנאצים - משפחת קואנדט הנאצית ממשיכה להחזיק במניות BMW! למרות שיש לBMW 'תדמית יוקרתית' (פחחחח) אצל חלק מהאוכלוסייה, אל תקנו מהם. לעוד מידע : http://en.wikipedia.org/wiki/BMW#Controversy שכחתי לציין ש(לדעתי) אסור להזכיר שם של נאצי בלי לכתוב יימח שמו \ יימח שמם, ולכן הוספתי אחרי כל שם י.ש = יימח שמם Last edited by uploa; 20-07-09 at 11:25.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|