![]() |
# 26 | ||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
נכון, תמיד צריך להתנסות בחיים וללמוד מהטעויות. אמרתי לT לעשן סיגריה? לא, אני דווקא מציע לכל בנאדם לעשן לפחות קופסא בחיים, לשתות כמה פעמים וכו... רק כדי שידע שהוא התנסה. אבל להגיע למצב של התמכרות? זאת כבר טעות שקשה לצאת ממנה. לפעמים בגיל 15-18 אתה לא יודע מה נכון (ושאף אחד לא יגיד שאני טועה כי זה לא שגדלתי בתקופה שונה משלכם) אז וכדאי ללמוד מטעויות של אחרים כדי שאתה לא תחיה בטעות. ציטוט:
לא, הפעם הראשונה שמעשנים בארצנו היא לא ההתחלה (לפחות לדעתי), אנו גדלים בסביבת ארצות ערב (ובכלל, סביבה מזרת תיכונית) כך שכמעט אף ילד (לפחות לא שאני מכיר) עבר את גיל 10 בלי לנסות נרגילה פעם אחת... ההתחלה היא בעצם הפעם שאתה מעשן ויש לך את האפשרות להמשיך - תסכים איתי שבגיל 7-8 לא יכולת לפתוח ראש כל יום. ואם אתה אומר שאתה מעשן רק פעם בשבוע ולפעמים יותר בטח שאתה לא ניכנס לרשימה שעבורם אמרתי את המשפט: ציטוט:
ובכלל, שעכשיו אני רואה את את תגובות של כמה פה שאמרו "כיף לי לעשן נרגילה עם החברה" או דברים בסגנון שכוללים את ה"חברה". אתם לא מעשנים בבית לבד סתם פעם ביום לפחות? אז אל תתייחסו לתגובות שלי, הם לא מיועדות אליכם. שאני אומר עישון (נרגילה) אני מדבר על לבד, פעם ביום או יותר- לעשן עם החברה זה בשביל הכיף, אך אדם כזה אי אפשר להחשיב כמעשן. ציטוט:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|