![]() |
# 11 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
כשהתקשרתי לשאול אותך מה קורה אמרתה שאתה מסדר את זה תוך כמה דקות, שאלתי אם יש בעיה בשרת ועניתה לי לא. מא עברו שלוש שעות. הרבה פעמים אין מענה בטלפון ובתכנות מסרים גם בשעות היום... היה פעם שהתקשרתי ב2 בלילה בגלל שהייתה תקלה, לא עניתה?, אני לא מאשים אותך... אבל זה קו של החברה, אתה לא מתכוון לענות?, אז למה להשאיר פתוח?. ואיך אתה בכלל יודע בנוגע למה התקשרתי?. תראה בחתימה שלך כתוב 24/7... אז בסדר אתם לא אנשים שעומדים במה שהם מבטיחים, סבבה, אבל למה להתלונן על זה שאני מאמין למה שאתם כותבים באתר, מאיפה אני יודע שאתם לא מתכוונים לזה?, ושזה סתם איזה טריק פרסומי. אני יכול להביא לחבר שלי סיסמא לFTP, חשבון שלי, זה לא שחבר שלי בא להרוס, הוא כולה העלה 100 מגה מפות, מה שאם אתה לא יודע נחשב ממוצע-. לא מתאים ליאיר?, הוא יכול לדבר איתי, לא לנעול לי את החשבון לשבועיים בלי לומר מילה... גם אמרתי לו שחבר שלי מעלה מפות בסביבות ה200 מגה, הוא אמר בסדר. יש לי סיבה מאוד טובה להיות תוקפני אם השרת בדאון טיים ואני צריך להתקשר 5 פעמים בשעתיים בשביל שיענו לי. קבוצות אחרות לא יכולות לחכות לנו כל פעם שנופל לנו השרת. כל מה שכתבתה לא יודע מאיפה רוב זה בא, אבל זה לא מסביר חצי מהדברים שאני רשמתי בהודעה. Last edited by HellgY; 15-07-06 at 20:34.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|