![]() |
# 11 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
תורכיה רושמים גם עם ט' וגם עם ת' בגלל שזאת לא מילה בעיברית, זה שם. לעומת זאת דוגמא כתבו עד עכשיו גם עם א' וגם עם ה', אבל הגיעו להחלטה שכותבים דוגמה עם ה'. יום טוב. Last edited by ozxbar; 04-12-05 at 17:11.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני מעוניין אין לי חברה ואני גם לא מתכוון למכור את זה אני בסהכ רוצה ללמוד מזה
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר על
|
ציטוט:
ומצטער, לא ידעתי. סליחה על מה שאמרתי, לא ידעתי ששינו. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
דוגמה זו מילה לועזית ולכן אפשרו לרשום גם עם א וגם עם ה אבל לא מזמן קבעו שירשמו רק עם ה' כי בעברית מילים מסתיימות בה'....
ואחסון רושמים עם ח כי זה בא מהמילה לאחסן (כמו מחסן) בהקשר של אחסון קבצים.... ועיצוב נחמד +/-.... עריכה: בקשר לתורכיה, אפשר לרשום תורכיה או טורקיה..... (שיש ת אז שמים כ ושיש ט שמים ק)
Last edited by Sand_Storm; 04-12-05 at 17:06.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
ללא גישת פורומי אטרקציה
|
אני רוצה את הפי אס די לא בשביל להשתמש בשביל ללמוד אם את יכולה לשלוח לי בבקשה את הפי הס די
יש לי את האיסיקיו בפרטים |
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
איחסון ואיכסון זה לא אותו הדבר, איכסון עם כ' זה לארח , או להתאכסן. ואיחסון עם ח' זה לאחסן במחסן (לאחסן מהמילה מחסן) או בנושא של הפורום לאחסן בשרת. רק תיזכור להבא, אני לא רוצה לגרור את הנושא לספאם, סליחה מראש. נ.ב בקשר לעיצוב, עיצוב נחמד מאוד, להבא תעשי צבעים פחות דהויים, ויותר חיים. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
איזה סטייה מהנושא ובלבולי שכל יא אללה איתכם.
אפשר דוגמה ואפשר דוגמא! אל תשאלו למה פה תשאלו תמורה ללשון שלכם. וזה לא אותו דבר איחסון ואיכסון יש משמעויות מעט שונות. אנלא יודע בדיוק איך להסביר עיצוב חמוד מאוד פונטים הורסים + באר למעלה מעפן. בהצלחה למי שלוקח ויפה על היוזמה
# 19 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
כפי שרשמתי , איחסון ואיכסון אלה דברים שונים. עיצוב נחמד+ כל הכבוד על היוזמה, תעדכני אותנו שתביאי את העיצוב בכדי שהאשכול לא יגרר לספאם מיותר. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|