![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
איך לבחור רואה חשבון?
ערב טוב,
הייתי רוצה לשמוע את חברי הקהילה(בעיקר בעלי העסקים) על רואי החשבון שלהם, המלצותיהם על רואה חשבון כזה או אחר וכמובן להבין מהי הדרך הנכונה לבחירת רואה חשבון מקצועי והגון. כמו כן, האם ישנה עדיפות לרואי חשבון שמבינים והתעסקו בעבר בתחום ההוסטינג? תודה והמשך שבוע טוב.
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס Last edited by Qwais; 17-12-12 at 01:21.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
שמע לי, אין כמו רואה חשבון חרדי (או דתי). הם המפולפלים ביותר ועליהם הייתי בונה.
אני מכיר חילונים רבים שפונים במטרה לקבל את שירותיו של רואה חשבון חרדי או דתי מראש. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
המלצות או אנ-דנ-דינו.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
אז זה מה שאני מחפש, המלצות.
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 5 |
t tc tcp tcp/ip
|
רואה חשבון זה משהו שפונים אלייו פעם בשנה וגם את הפניה הזו יוזם מנהל החשבונות/יועץ המס.
אני עבדתי עם אבי רטר מהקריות והוא היה בסדר.
# 7 |
עסק רשום [?]
|
בידיוק.
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|