![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הייתכן שקידום פשוט לא פועל?
קראתי לא מעט מאמרים ומדריכים בנושא קידום אתרים, במטרה להביא לאתר שלי תנועה.
אני קורא כל טיפ ומיישם, ואני פשוט לא רואה תוצאות. מדי יום, יש בממוצע כעשרה כניסות שונות בלבד, כשרוב הכניסות מגיעות דרך הפניות. ביום טוב, יש 3 או 4 כניסות אורגניות. אני מבקש ממי שיודע דבר או שניים על קידום, לראות את האתר שלי, ולומר לי אם יש משהו שאני עושה לא בסדר. כתובת האתר: מדריכים לפוטושופ תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
משום מה כרגע מוטמע באתר תאג שמבקש מגוגל לא לשמור\לבקר את האתר.
קוד:
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW"> |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה חושב שזו הסיבה היחידה שהאתר אינו מקודם? כי גם לפני שהוספתי את התג הזה, המצב לא היה ממש "מזהיר". |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
קידום אתרים זה לא 1+1+1 = מקום ראשון בגוגל.
תסיר את מה שמנשה המליץ לך וחכה כמה ימים ע"מ שגוגל יאנדקס את האתר.
# 5 |
עסק רשום [?]
|
מיד תסיר את התאג.
חוץ מזה תעבוד על אופטימיזציית האתר והכי חשוב - קישורים נכנסים.
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 6 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
במקום להסיר את התאג אתה יכול למחוק את המילה no.
בכל מקרה, כי ששלומי אמר מעליו, אין סדר פעולות שאתה עושה ומגיע לתוצאה, זה לא מתמטיקה. המיקום בכל תחום משתנה בהתאם למתחרים. בלי שום קשר קבל 2 טיפים שאולי יגרמו לך להבין מה אתה עושה לא נכון: 1) אתה מקדם את האתר בביטוי "מדריכים לפוטושופ" אבל ה טייטל של האתר מופיע פורטל מדריכים (מה בדיוק אתה משדר לגוגל, ובעיקר לגולשים?) 2) בעמוד עצמו של - http://www.tuts.co.il/category/photoshop-tuts/ - מופיע הביטוי "מדריכים לפוטושופ" רק פעמיים... כאשר בעמוד הראשי מופיע הביטוי רק פעם אחת... זה כמו שבספר של שלגייה , אז המילה "שלגייה" תופיע רק פעם אחת, נשמע הגיוני? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לפני שבועיים בערך, פתחתי פה אשכול דומה של התייעצות לגבי קידום. הכותרת הקודמת של האתר הכילה את מילת המפתח "מדריכים לפוטושופ". אחד המגיבים באשכול, אמר לי שמדובר בטעות, ושלהכניס מספר גדול של מילות מפתח, לא ממש יועיל. ואני כמובן האמנתי לו, ועשיתי את מה שהוא אמר (מתוך אמונה שאותו אחד באמת מבין בקידום). לאחר מכן, שיניתי את הכותרת לכותרת הנוכחית: "פורטל מדריכים". |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
הוא צודק בכך שהוא אמר שלהכניס מספר גדול של אותה מילת מפתח זה לא יועיל, ואפילו יזיק. אבל כותרת האתר? יזיק? קשה לי לראות את זה... בכל מקרה, הטיפ הבא הוא לפני הכל, אל תאמין לאף אחד , גם לא לי לצורך העניין, תקרא, תלמד, תחקור, ותנסה דברים, רק מניסויים מגלים דברים. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |