![]() |
# 1 |
חסום
|
מעוניין להתעסק בקידום אתרים.
לא פעם נחלתי הצלחה בנושא של קידום ללא ידע, זה התחיל כאשר לפני כשנתיים הצלחתי לקדם אתר מסוים למקום שני במילת ביטוי יחסית קשה ובתוך חודשיים PR2 לאתר. והמשיך עם די הרבה קידומים פה ושם במילים לא קלות אפשר לומר בינוניות.
והכל בסה"כ מתוך ידע בסיסי מאד בתחום. עם זאת בגלל אותן תוצאות והזמן שאני מעוניין להקדיש לסוגיית הקידום אני מבקש את עזרתכם בלימוד קידום אתרים בגוגל ומנועי החיפוש. חשוב לציין שהתחום מאד מסקרן אותי ולכן ההתעניינות ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
פורומים נועדו לדון בנושאים ושאלות רלוונטיות, ופחות להדרכה צעד אחר צעד.
ממליץ לך בחום לקרוא כמה שיותר מאמרים ולממש אותם באתרים שיבנו לניסיון בלבד ואולי גם בעתיד יניבו רווחים עבורך. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
זה פורום קידום ושיווק אתרים אייך בדיוק אתה לא רואה בהודעתי קשורה לפורום הזה? [שאלה רטורית] אבל זה ממש לא משנה. תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
השאלה רחבה ולא ממש מובנת.
בהנחה שאתה מעוניין לקבל כיוון מתאים להכוונה בשלבים אמליץ לך להתחיל בסדנה מצולמת וחינמית מבית lynda.com בקישור שפה: http://www.lynda.com/Google-Analytic...s/89810-2.html אני את הפוש שלי דווקא קיבלתי מסדנה מעט יותר ישנה מהאתר אבל הסדנה הזו תספק לך מספיק מידע בשביל ההתחלה, ותבנה לך בסיס נהדר |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
תודה רבה לך גבר רק חבל שזה לא בשפה עברית כך היה לי קל יותר באנגלית זה די גי'בריש בשבילי.
אבל נראה אייך נסתדר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|