|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מדוע האתר שלי לא מופיע בחיפוש?
http://www.Tuts.co.il
טוב, אז מדובר באתר מדריכים די חדש. אני מנסה לקדם את האתר דרך מילת המפתח "מדריכים לפוטושופ", אך האתר פשוט לא מופיע בחיפוש. אני מדפדף ומדפדף, ופשוט לא מוצא את האתר. האם האתר שלי נראה טוב מבחינת קידום? האם הסיבה שבגללה האתר לא מופיע בחיפוש היא בגלל התוכן או שבגלל העיצוב? אשמח לעזרה. תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לפי מה שאני מבין האתר חדש נכון?
גוגל עוד צריך לאנדקס את האתר. לפי מה שאני הבנתי זה יכול לקחת כשבוע, שבועיים ואפילו 3 שבועות. להמתין טיפה. ![]()
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הבעיה היא שלפני שבוע בערך, כשחיפשתי "מדריכים לפוטושופ", אני כן מצאתי את האתר. הוא היה בדף 11-12. עכשיו, אני בכלל לא מצליח למצוא אותו. אז אני חושב, אולי עשיתי משהו לא נכון שגרם לזה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 5 |
Winner
|
האתר שלך כן מופעי במנוע חיפוש:
https://www.google.co.il/#hl=iw&q=ww...9b41c31392c933 פשוט לוקח זמן עד שהוא עולה בדירוג, צריך להשקיע הרבה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לאתרים חדשים לוקח מעט זמן עד שהם מקבלים דירוגים יציבים וקבועים.
עד שהאתר יקבל את הדירוג שלו אני רואה שיש בו תוכן מתאים רלוונטי ואיכותי ואני בטוח שהאתר מקבל תנועה ממנועי החיפוש, אפילו עם הוא לא מדורג במילת מפתח הספציפית הזו. יש לשים לב שבתחום העיצוב יש הרבה אתרי תוכן וותיקים ואיכותיים שמכילים תכנים שוטפים לכן בכדי שאפשר היה להתחרות בהם יש לספק תכנים מרעננים ושוטפים לאתר. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שבוע עבר מאז שפתחתי את האשכול הנוכחי. יישמתי את כל ההמלצות שנתתם לי, אבל האתר עדיין לא מופיע תחת מילת החיפוש "מדריכים לפוטושופ".
עשיתי כל מה שצריך בתחום הקידום. בין אם זה להוסיף מילות מפתח בתוך האתר ופרסום תוכן שוטף (מקורי ואיכותי) מדי יום ביומו. תמוה לי מאד העניין הזה. איך זה שמאז פתיחת האתר, האתר שלי אפילו לא נמצא בעמוד 20 במילת החיפוש "מדריכים לפוטושופ"? הרי, הכתובת מעולה, התוכן מעולה והעיצוב מעולה. האם תוכלו לתת לי הצעות לשיפור? האם יש משהו שאני עושה לא נכון? תנו מבט באתר שלי, בבקשה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
אתה מקבל תנועה אורגנית כלשהי?
אמליץ לך גם לדאוג לכותרות ענייניות ולא לדחוס מילות מפתח ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לפי הנתונים בגוגל אנליטיקס, יש לי 77 כניסות ממילת מפתח שלא מצוינת "(not provided)". שאר הכניסות הן מתוך חיפוש כתובת האתר בגוגל. יש לי בסה"כ 20-30 כניסות יחודיות ביום. ולמרות שהאתר חדש, זה נתון מתסכל. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני רואה שחלק נכבד מהקטגוריות באתר עדין ריקות, מאמרים באתר עדין לא נסרקו בצורה מלאה וחלקם עדין לא מופיעים באינדקס לדעתי יש צורך להמתין מעט.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|