![]() |
# 21 | |
חבר על
|
ציטוט:
משו כזה ויש כבר חברה של creativ שמספרת כרטיסי קול ומולטימדיה , אז מה הם לא ישימו שם שדומה לזה מה זה קשור? ולמה שמישו ישים של של חברה "קוקה קולה" אותו דבר בדיוק נגיד הוא ישים "קוקה לוקה" ... סתם דוגמא אז תבין שזה לא אומר כלום השם.. |
|
![]() |
# 22 |
חבר פורום
|
זה אומר הרבה ברגע שמישהו שלא מתעסק בהוסטינג שומע ביקורת רעה על חברה X ומפיל את זה על חברה Y בגלל שיש בינהם שם או לוגו דומים...
זה הטעייה |
![]() |
# 23 |
משתמש חדש
|
אני מצדיק את טל , לדעתי החברה הזאת של ה SERV-L האלה צריכים לשנות את השם או לסגור את החברה הריי גם ככה הם לא רשומים וזאת "חברה" בעלת ילד .
ואל תגידו שזה לא קשור כי זה כן קשור מרוב שאין שמות כל אחד מעתיק שמות של השני , שזה ממש לא בסדר. המצב היום בשוק זוועתי ביותר , לדעתי השוק הזה הולך ליפול חבל על הזמן בקרוב . ותפסיקו פה כל אחד להגן על החברה הזאת כי כל מי שמדבר פה ואומר שזה בסדר בטוח יש לו איזה אינטרס .
חבר בקהילה
|
אתה ממש חוצפן באמת אני אומר לך תגיד לי אתה קניתה תשם שלך או משהו?.?
כמו שהיה לנו סיפור עם אינטר סארב אתה לא קניתה תשם הזה מותר לכול אחד איזה שם שהוא חושב לנכון בחברה שלו ולא מבין למה זה צריך להיות פה סתם ספאם !! |
![]() |
# 25 |
חבר פורום
|
אבירן תחכה שלמישהו כמו RAR וכאלה יעתיקו את השמות ואת המערכות ואז נראה מה יקרה...
נגיד להם שהם פשוט לא רשומים... אתה צודק כפיר.... משעמם לי אז אני מפרסם ספאם בהוסט... רוצה לתבוע אותי או שאתה גם כן לא רשום? ואגב נראה לך שמייקרוסופט קנתה את השם שלה? ממי בדיוק? מאלוהים? |
![]() |
# 26 | |
חבר על
|
![]() ציטוט:
אבל אין אפחד שיכול להגיד להם מה לרשום בשם של החברה.. |
|
![]() |
# 27 |
חבר פורום
|
אם כל אחד פה יראה קצת התנגדות כשגונבים ומעתיקים דברים תאמין לי שאף אחד לא יקנה מהם...
הרי הלקוחות הם הציבור... והם מקשיבים ויש להם קצת שכל איזה סיבה יש לבנאדם להעתיק מוצר\שם? |
![]() |
# 28 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אתה רוצה להגיד לי שטל חוצפן שהחברה שלו קיימת שנתיים והוא השקיע מעל ומעבר ואתה בא להגיד שהוא חוצפן ????? איפה אתה חי אה ? איפה ? זה שפתח את SERV-L זאת חוצפה , אתה אומר לי שטל חוצפן אתה כזה אינטרסנט רואים שיש לך אינטרס , רואים את זה זה שקוף מאוד . וזה לא ספאם תפסיקו להגיד שזה ספאם כי זה לא ספאם מה אתם רוצים שהמנהלים ינעלו ואז כולם ישבו בשקט ? נמאס כבר מזה שמעתיקים שמות זה נמאס כבר .
# 29 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אם לבנאדם הזה יש טיפה כבוד , וטיפה טאקט , שיסגור את החברה או ישנה את השם . כי זה ממש לא יפה מה שהוא עשה , ממש לא יפה .
אבירן . Last edited by Solutions; 02-12-05 at 15:31.. |
|
![]() |
# 30 |
אקס מנהל
|
לפותח האשכול:
תגיד לי רגע, אתה לקוח שלהם שאתה קובע שהם לא טובים? אתה יודע שמחר אני יכול לפתוח עסק בשם serv-il ולרשום את השם כסימן רשום ולתבוע אותך על העתקה? אז יש שם שמועתק מהשם שלך, מה לעשות? תחייה עם זה כי אתה לא יכול לעשות כלום. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|