|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
תפסיקו לבלבל במוח זה שקראתם ערך של משהו שכתב בויקיפדיה זה לא אומר שזה תמיד מדויק כי אנשים כותבים את הערכים האלה והם גם יכולים לא לכתוב ב100%
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%...A0%D7%95%D7%AA תראו לשורה של המבנה של שפת התכנות ותראו איך שPHP עונה על רוב הסעיפים... נכון הדפדפן מפענח HTML והשרת מפענח PHP זה סביבת העבודה שלהם כמו ש C וכו' מהדרים מפענחים את זה פשוט סביבת עבודה שונה אז תפסיקו לבלבל תמוח כי איזה חכמולוג מהפורום קרא ערך בויקיפדיה וכולם אחריו כמו קופים. Last edited by Megnum; 02-08-12 at 17:32.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר חדש
|
בתור אחד שמתכנת גם בעיליות וגם בHTML, אני יכול להגיד שHTML היא שפת תכנות לכל דבר.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
לעבוד יותר על חווית הגלישה באתר, על שילוב צבעים נכון.
לדוגמא, בכותרת המאמר (title span) כרגע הצבע כתום עם text-shadow מה שיוצר תחושה לא נוחה בעין, אם תשנה את הצבע ללבן, ותשנה את הגדרות הtext-shadow ל text-shadow: 1px 2px 1px black; תוכל לראות שהרבה יותר נוח לקרוא את הכותרת. עם עבודה נכונה, האתר יכול להפוך למקום שכייף לגלוש בו, בהצלחה!
# 15 |
חבר מתקדם
|
תודה, נחשוב על זה ואולי נשנה
![]() |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אני חייב להגיד שזה נראה נהדר. הלוגו מאוד מפריע לי, החלק התחתון נהדר לטעמי.
הייתי עובד יותר על המדריכים, להשקיע קצת יותר. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
מאוד אהבתי את האתר , בעיקר את היעצוב .
רק תעבדו על Hover בכפתורים, ועל לגוו יותר טוב . נ.ב : הקוד שלכם בלוגו לא נכון (בעיצוב), הHead נסגר עוד לפני שמתחיל הbody ![]()
# 18 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה, אנחנו ננסה לעבוד על לוגו יותר טוב
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
אתר כמו שאתר כזה של לימוד צריך להיות.
מעולה,בלי הרבה קישקושים רק מה שצריך. ממליץ רק לשפר קצת לוגו ואפילו לא לפחד להגדיל אותו שיהיה בולט. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|