|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה| שמות מתחם ישראלים (co.il) ב60 ש"ח בלבד!
שלום, מהיום רק אצלנו שמות מתחם ישראלים (CO.IL) ב60 ש"ח בלבד!
שמות המתחם מLiveDNS ומועברים לחשבונכם מיד לאחר האישור. לפרטים נוספים ולרכישה- 03-7621649 מידע - info@hostkey.co.il רכישה - sales@hostkey.co.il |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואם יש לי חשבון עם נקודות? חשבת על זה? בכל מקרה, אני לא מעוניין להגיב למשתמשים שמנסים להרוס, פרסמתי מחיר ופרסמתי פרטים ליצירת קשר. יום טוב. Last edited by Mishel; 23-07-12 at 14:32.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני שואל כדי לקבל תשובה הגיונית ולא "אני לא מעוניין להגיב למשתמשים שמנסים להרוס", אולי מבחינתך זה להרוס מבחינתי זה לברר על מנת שמשתמשים אחרים (ואני) נדע שהכל חוקי וכשר. נ.ב החתימה שלך עוברת על חוקי הפורום |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אגב, במידה והרוכש רוצה לקבל מידע על האמינות שלנו מאנשים שרכשו בעבר - אין בעיה (כמובן שבאישורם). אשמח לדעת על איזה חוק ספציפי החתימה עוברת, תודה רבה! Last edited by Mishel; 23-07-12 at 14:50.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=47146 |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני עובד איתו כבר זמן מה ואני יכול רק להמליץ. אני לא מבין למה אתה מחפש כל פעם להוציא אנשים רמאים.. אתה מזלזל וזה לא נעים לא לראות ולא להרגיש. אני רואה שקצת איבדת את האמונה בחמלה האנושית. ממליץ לך לעבוד על כך ולשקם אותה. גם אותי רימו כמה פעמים ואין מה לעשות - יש ילדים כאלו שמרוויחים ככה כסף... אבל מה נעשה נבכה על זה? מה זה יתן? אז זה מבאס, נכון. אבל זה לא אומר שעכשיו כל אחד שינסה למכור יהיה רמאי! נכון - צריך להיזהר אבל קצת אמונה. במקסימום אתה תמיד יכול לגשת לרשויות בנושא ולפתור דרכם את הבעיה. במקרה הספציפי הזה אני יכול לתת לך כאן ערבות שאם מישל (Wekey) אומר שהוא מוכר ב 60 ש"ח אז זה מה שהוא עושה, וכל מילה שלו זהב.
![]() |
# 8 |
CEO at Foxfort Ltd
|
וויכוח מיותר, השורה התחתונה של הנושא -
המשתמש מוכר דומיינים במחיר הפסד מהמחיר בו נרכשו \ ירכשו. מדוע? סיבה אפשרית א': מתוך "נקודות" של LiveDNS שיש לו בחשבון ולא באו לכדי שימוש \ כל סיבה אחרת. סיבה אפשרית ב': כרטיס אשראי גנוב, נסיון להרוויח דרכו. לפי טענת המשתמש אופציה א' היא הנכונה, אין מה לפתח דיונים ומריבות על כך. יכול מאוד להיות שכך הדבר ו"זכיתם" בקניה עם הנחה. מי שמעוניין לוודא את הנושא ולהיות אחראי יכול טרום רכישה להרים טלפון ל LiveDNS ולבדוק שהכל תקין בחשבון המוכר. האם זה שווה את ה 15 שקל חיסכון ממחיר דומיין בקנייה עצמאית? או שאולי אין לכם כרטיס אשראי וזה נראה כמו פתרון עבורכם? זה שיקולים שכל אחד יעשה עם עצמו ![]()
ברכה Last edited by Dennis Ray; 24-07-12 at 14:29.. |
![]() |
![]() |
# 9 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
אגב, שמעתי לא פעם ולא פעמיים שמזכירים מחירים נמוכים מהרגיל "כ.אשראי גנוב", אני לא חושב שמי שמאפשר תשלום בPayPal ובהעברה בנקאית ונותן את פרטיו האישיים מסוגל להשתמש באשראי גנוב ולסכן את עצמו בצורה כזאת, אז להבא תחשבו לפני שנותנים אופציה כזאת. Last edited by Mishel; 24-07-12 at 14:49.. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|