![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה לגבי קליקוס מדייה
הם חייבים לי איזה 300 דולר כבר מלפני כמה חודשים
שלח לי מייל אז לשלוח להם חשבונית שלחתי ולא קיבלתי כלום שלחתי להם המון מיילים וכבר לא עונים לי ויש לי את הטלפון של יוני ואני מתקשר גם מחסום והוא לא עונה לי מישהו קיבל תשלום מהם? נראה לי נהיו scam |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
עד לא מזמן עוד מישהו בקהילה פתח פה אשכול עליהם שהם לא עונים לו וגם לא משלמים לו , כעבור מספר ימים הוא הוסיף בתגובה שהוא כרגע בתהליכי טביעה עם החברה הזו ,
יוני לא עונה גם לי בדוא"ל ואני לא מצליח לתפוס אותו שלושה חודשים אז ירדתי מהעניין . אני תכף ימצא את האשכול שפתחו ואביא לך כדי שתוכל לראות . עריכה : האשכול הזה נעלם כאילו בלעה אותו האדמה , אני לא מבין לאן הוא נעלם .. בכל אופן הם חייבים כספים לרבים פה מהפורום וגם לי , ולפי דעתי - אני לא אראה את הכסף בזמן הקרוב. Last edited by אנונימוס; 02-01-12 at 19:15.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
יבוא להם סרטן
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תוכל להביא לי את זה? זה ממש חשוב |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
תשאל את אחד מהמנהלים הבכירים כנראה הם מחקו את האשכול אבל אפשר לשחזור אותו אם לא מחקו אותו מהמסד..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
האמת שיוני ענה לי שבוע שעבר, ושלח לי כסף לפני חודשיים.
# 7 |
CEO at Foxfort Ltd
|
האשכול שאתם מדברים עליו הועבר לפורום עסקים (פורום לעסקים רשומים בהוסטס בלבד).
המשתמש SmartSEO http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=6631 סיכם את האשכול בתגובה הזו: "אפשר לנעול את הפוסט. החברה כעת בתביעה גם ממני וגם מעוד גורמים נוספים."
# 8 |
עסק רשום [?]
|
אני יגיד תאמת אני קיבלתי מיוני כסף חודש שעבר והוא עונה במיילים אומנם אחרי מלא מלא זמן אבל עונה בסוף.
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
התקשרתה למספר הרגיל שלו? |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
אין לי פלא שלו רק במייל.