|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
פרוסם|ביקורת פורום.
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
לא הצלחתי להכנס לאתרך ברגע שניסיתי להכנס האנטי ווירוס שלי חסם אותו, תבדוק את זה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני יודע, זה בגלל הדומיין CO.CC, שאני מת כבר לקנות NET ולגמור עם הסיוט הזה.
כנס דרך פה - http://188.64.97.240/~nimrod/ |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
כמה שזה נשמע טיפשי, זה לא. העיצוב הוא הדבר שישפיע האם הפורום שלך ישרוד ברשת, יצליח לאגור אליו משתמשים ולגרום להם להישאר, או לא. (התשובה היא לא)
סגול הוא צבע עליון, צבע מיוחד, זה לא צבע שאתה יכול לתת אותו בשם עצמו. יש נגיעה קטנה של כתום/צבע גוף אבל זה ממש ממש בקטנה בלוגו. סגול זה צבע של חורף, מתאים לעונה. אז וואלה שיחקת אותה החורף הזה, מה תעשה בקיץ? תחליף לצבעי קיץ? תשלם לעיצוב נוסף? למה לא לשלם לעיצוב שמתאים לכל העונות? שילוב צבעים נוח לעין, שלא יהיה גס מידי כמו הסגול העכשווי, פחות התעמקות על הדברים הקטנים כמו הכתב ב-FOOTER של ההתחברות, ששם תמונת הלוגו. דבר נוסף שאני לא מבין בפורומים, למה צריך הגולש לראות את הלוגו פעמיים? גם בחלק העליון, שרק שם הוא צריך להיות, וגם בחלק התחתון? זה הפסד של שטח פרסום / מקום לשיתוף לינקים / ניסיון להשאיר את הגולש על ידי הצגת קטגוריות מעניינות בדרכים יצירתיות ושונות שאפשר לראות בפורומים גדולים יותר. אני לא יכולתי להיכנסו לראות את שאר הפורום, אבל באופן חיצוני אני כבר רואה שזה לא פורום שאני יכול להרגיש חום ולבנות בו אמון באנשים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
החלק העליון והלוגו נראים די טוב אבל יש הרבה שטח מת והעיצוב לא לגמרי מלוטש. בסה"כ נראה שהפורום רק בתחילת דרכו, הייתי ממליץ לך להשקיע עוד כסף בשיפור העיצוב ופיתוח תוספים ייחודיים למערכת שימשכו גולשים לאתר.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה על התגובות, אנסה לשפר ככל יכולתי.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
CEO at Foxfort Ltd
|
מה Nagoty אומר בכלל? זה נשמע ממש מוזר.
אגב, קטגוריות נראות מזעזע - http://nagoty.co.cc/index.php?act=SC&c=7
# 8 |
חבר בקהילה
|
יטופל, תודה על ההערה.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
הפורום מעוצב מאוד יפה ...
אין בו כל כך משתמשים ותוכן ... אנלא רואה סיבה למה משהו יכנס לפורום הזה ויתחיל להשקיע בו ... אפילו אם יש עיצוב יפה .. אין בו תוכן ... אני ממליץ לך להוסיף תוכן לאתר .. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אנחנו מפרסמים המון, באים לאט לאט, הפורום די חדש. מה זאת אומרת להוסיף תוכן לאתר?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|