![]() |
# 1 |
חסום
|
הצגה| העלאת תמונות - uPimg
העלאת תמונה | העלאת תמונות | העלאת קבצים | העלאת תמונות לפלאפון | העלאת תמונות לאינטרנט ![]() קישורים --------- - עמוד ראשי - בדיקת איפי - תקנון - טבלאת צבעים - מאמרים - עזרים העלאת תמונות --------- העלאה של 3 תמונות בהעלאה אחת! העלאה מהירה במיוחד! כמה שניות והקובץ עלה! אז מה אנו מספקים עוד באתר חוץ מהעלאת תמונות? בדיקת איפי , החלפת קישורים , מאמרים , פוטשופ באינטרנט ועוד... בדיקת IP --------- בעמוד "בדיקת IP" תוכלו לבדוק את הIP שלכם, יהיה כתוב שם,עוד מידע! כגון מה זה IP, למה הוא משתמש,דברים שלא ידעתם ועוד ---------------------------------------------------------------- תקנון --------- בעמוד "תקנון" זה ב3 חלקים - תנאי שימוש באתר - אחריות הגולש - שימוש מותר ---------------------------------------------------------------- טבלאת צבעים --------- בעמוד "טבלאת צבעים" תוכלו לדעת את קוד הצבע , לדעת איזה צבע אתם רוצים , מיודע יותר לפוטשופ. אשמח לחוות דעות על האתר , יותר מי זה אשמח עם תעלו אצלנו תמונות ![]() כתובת האתר - http://upIMG.co.il |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
אתר מאד קומפקטי ויפה, נראה תאר מאד שימושי ונוח
נראה לי שמה שחסר עכשיו לאתר זה רק הקידום, שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
עיצוב ומבנה יפים, בדקתי גם את מערכת ההעלאה והיא עובדת מצוין. יש לאתר פוטנציאל גדול להצליח. בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
דומה לכל אתרי העלאת קבצים שיש ברשת ...
למה שיכנסו דווקא לאתר שלך? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
יפה מאוד ..
איזה מפרט VPS צריך בשביל אתר העלאת תמונות? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
נראה יפה נוח לשימוש
שיהיה בהצלחה למרות שכיום לא חסרים אתרים כאלה |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
נראה טוב
ויפה |
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
נראה לגמרי מקצועי אני הייתי מגדיל את האפשרות של להעאלות שלןשה תמונות לחמישה
# 9 |
חבר חדש
|
האמת לא חידש לי שום דר כל אתר שנותן את האפשרות לעלות תמונות נותן את אותם השירותים בדיוק
לא שייש לי אפשרות להגיד שמשהו מיוחד באתר שלך אבל אני אוהב את הצבעים בהצלחה בהמשך הדרך אם תרצה ליצור החלפת קישורים צור איתי קשר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|