![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() אהלן
יש לי פה קוד HTML פשוט עם עיצוב CSS קטן http://jsbin.com/usopux עכשיו , תקטינו את הרזולוציה של האתר ctrl + הגלגלת של עכבר ועכשיו תזוזו קצת ימינה עם הגלגלת התחתונה אם שמתם לב הפס האפור כאילו נגמר למרות ששמתי מאפיין של דיב חיצוני 100% הבעיה היא בגלל המאפיין width:950px בדיב הפנימי עכשיו השאלה שלי היא איך אפשר לתקן את זה שזה ייראה כאילו הפס הוא לאורך כל הדף אבל יהיה דיב פנימי באורך 950 פיקסלים שיימוקם באמצע ולשאלה השנייה אפשר לעשות מצב כזה שיהיה button בתוך input כאילו בפינה שיוכלו ללחוץ על זה? מה שאני רוצה לעשות זה לשים תמונה או לחצן של מקלדת אלקטרונית בתוך input בצד ואז יהיה אפשר ללחוץ עליה וזה בעצם יפעיל פונקציה, הצלחתי לעשות דבר כזה רק שהיה דיב דבוק לinput ובעצם זה היה נראה כמו שצריך רק שאם התמונה של המקלדת האלקטרונית לא נטענת כל העסק מתפקשש תודה , מור |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
שאלה ראשונה - הדיב נמצא על כל הדף, כשאתה עובד באחוזים ומשנה את הגודל של העמוד ה-100% ישאר על כל הדף ולא יצור לך גלילה. מה שיוצר את הגלילה במקרה הזה זה הדיב שמוגדר עם גודל קבוע
אם תסתכל על מה שאמרת, תראה שכמה שתגדיל - תמיד הדיב יהיה על כל השטח שמוצג בעמוד שזה בעצם ה-100% של הדף, ברגע שתגלול פיקסל הצידה תראה שהוא נגמר יש לזה 2 פתרונות - להשתמש ב-overflow: hidden, ובעצם כמה שתגדיל יותר זה פשוט יעלים את זה בקצה בלי ליצור גלילה או להשתמש ב-JS - תקרא על offsetWidth (יש גם הרבה פונקציות מוכנות שיודעות לטפל ב-resize של העמוד) בקשר לשאלה השניה - תקרא על position ועל z-index (אתה תצטרך את שניהם ביחד בשביל זה)
# 3 |
חבר מתקדם
|
בקשר לדיב זה באמת הסתדר
איך שכחתי מ zindex אפשר לשחק עם זה אחלה משחק בקטע הזה , נחמד מאוד , תודה יש לי עוד שאלה , כאשר אני מגדיר דיב באמצע הדף עם width:100% זה מראה לי רווחים בצדדים ואני לא יכול לשחק עם position במקרה הזה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת של הרווחים בצדדים? תודה , מור |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
הסתדרתי בנוגע לרווחים בצדדים
תודה , מור |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|