|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר על
|
כמה אחוזים....
הפניית 301 - זה הפתרון הכי טוב, שעובד הכי טוב, במקרה שמחליפים דומיין, מניסיון..
# 23 |
חבר מתקדם
|
עדכון...
טוב המצב נראה מעודד התחלתי להכניס קישורים לדומין החדש, ונראה כאילו הדומין כעבור כמה ימים ביום האחרון חזר במילת החיפוש הראשית למקום הראשון... נקווה שהוא ישמור על זה... לדעתי הסיבה נעוצה בכך שהתחלתי לבנות קישורים נכנסים אבל יתכן שכמו בחיים צריך לתת לזמן לעשות את שלו או יותר נכון לגוגל לעשות את שלהם בהעברה של הדומין באופן קבוע... מה שאני לא מבין זה למה הבנתי מגוגל כאשר ביצעתי את ההעברה בכלי אתרים שלהם שזה יקח 180 יום ? ובכלל אני לא רוצה להחזיק יותר בדומין הישן מתי זה יהיה בטוח למחוק אותו בלי לפגוע בדירוג... ושוב ימים יגידו.
# 25 |
חבר מתקדם
|
לצערי לא אוכל לשתף בביטוי איך אומרים אח"כ יצצו חיקויים כמו פטריות אחרי הגשם...
בכל אופן המטרה היא בעצם לתת הזדמנות למקדמי אתרים שלא התנסו בחוויה ההימורית הזו של לשנות דומין לאתר שקידמתם והגיע למקום הראשון ולספר על התוצאות של המהלך. בכל מקרה כרגע אני מזרים לו קישורים נכנסים ולמען האמת ... אחרי יום שהוא היה במקום הראשון היום בדקתי והוא שוב ירד למקום השני אני כן יכול לראות עליה בכמות הדפים המאונדקסים אליו. ואני כן יכול לראות שיפור במדד אלקסה שזה גם נותן טיפה תחושה למה שהולך... נקווה שזה יתייצב חזרה במקום הראשון
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|