|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
מיקומים בתחרות קידום האתרים
היי. למי מכם שלא יודע, נפתחה תחרות קידום האתרים של הוסטס.
וזהו נושא שירכז את העדכונים עד כה. נרשמו עד כה 3 משתתפים, וההרשמה עדיין פתוחה - לכן אתם מוזמנים (בחום רב) להירשם ולהשתתף (לאחר שכמובן עיינתם בחוקי התחרות). בתחרות יש כרגע 2 משתתפים רשומים שמופיעים בעמוד הראשון. במקום הראשון, מי שתופס את התוצאה הראשונה והשנייה נמצא חביב ( ChaoscripT ), ובמקום השני, שתופס את התוצאה השלישית נמצא דורון (kondason). אתם מוזמנים לעיין בדו"ח המיקומים (קישור), וברשימת התוצאות בגוגל (קישור). |
![]() |
![]() |
# 2 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
תודה, מוכרח לציין שלפחות למדתי שלדומיין יש ערך עצום. ופירטתי יותר בבלוג של התחרות למה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
שיהיה בהצלחה לכולם! אני ממליץ להירשם. זה יכול ללמד המון, אפילו אם אין לכם שום עניין בפרסים
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אפשר להירשם לתחרות?
הייתי בטיול עד לפני כמה ימים ושכחתי מהתחרות.. הכתובת של העמוד שלי: http://www.davidlevy.co.il/קידוםהוסטס |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=84965 תסתכל בכללים - זה חייב להיות דומיין חדש כפי שמפורט שם. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
לקנות דומיין חדש בשביל תחרות כזו?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
אתה שואל מבחינת "למה שאני אטריח את עצמי ואקנה דומיין חדש בשביל התחרות?" - אז לא חייב לקנות, אתה מוזמן להשתמש בco.cc ו-cz.cc ו.tk שהם שלושתיהם חינמיים.
אם אתה שואל מבחינת "אז מה אכפת לכם אם אני משתמש בדומיין קיים?" - אז הסיבה שאם תפתח דף באתר שנניח בבעלותך - ויש לו וותק רב, הרבה קישורים נכנסים, הרבה דפים מאונדקסים עם תוכן - אז מיד הדף שלך יקפוץ למקום הראשון. כדי לנטרל את האלמנט של הוותק והקישורים לפני משתמשים בדומיינים חדשים. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
צריך דומיין חדש כדי שיראו התקדמות ולא שתביא דומיין שכבר מקודם
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
נראה לי שקצת דפקתי את התחרות, כי לא ידעתי את החוקים בהתחלה אז ישר הרמתי דף בתוך הבלוג שלי.
נדמה לי שכדאי להציע ביטוי חדש... (או שפשוט תתעלמו מהתוצאה שלי, כי אני הפסקתי לקדם אותה אחרי יום אחד.. נראה מתי היא תרד.) |
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אם כבר עכשיו הפכת את התחרות למעניינת. בכל אופן אני עוקף אותך תוך כמה ימים... ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|