![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
קידום במנוע חיפוש של גוגל
אני מעוניין לקדם את האתר שלי בגוגל , כמה יעלה לי בערך כול 1000 כניסות ביום ?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מ 1 שקל עד אין סוף. זה מאוד תלוי בנישה. יש נישות ששם 3 אלף גולשים בחודש שווים יותר מ 50 אלף דולר ויותר לחודש........
אבל אם מדובר על אתר ילדים אז זה תלוי כבר במקדם ![]()
משחקי אונליין ספינר לשבועים בחינם (כולל עיברית) דרך מהירה ליצירת תוכן בעלות אפסית !דוגמה למאמר מסובב .האם תמשיכו להשקיע 50 ש"ח למאמר באתר מאמרים ? Last edited by someone100; 23-09-10 at 18:03.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
50 אלף שקל בחודש , זה ממש הוצאה , אתה חושב שהם מצליחים לחסות את הסכום ?
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
ישנם ביטויים "זולים" וישנם ביטויים "יקרים". עכשיו קח בחשבון שיש 2 סוגי קידום, בתשלום - ולא בתשלום ( אורגני ). לאן אתה מכוון? 1. קידום בתשלום ישירות לגוגל על מילים ספציפיות? 2. השבחת אתר האינטרנט שלך ( מבחינת תכנות הקוד ) , והחלפת קישורים מול אתרים נוספים ? קח בחשבון באנר מקישור שהחלפת באתר שמספיק רלוונטי לנושא שלך האתר שלך יכול להכניס לך המון גולשים נאמנים. תבדוק מול בעלי אתרים בנושא שקרוב אליך , כמה יעלה לך לשים אצלהם קישור אליך באנר יפה שימשוך קהל, תכנס לאתר הפרסום של גוגל ותבדוק כמה עולה לך כל מילת מפתח , תחשב בניהם מה יותר משתלם לך, בכל מקרה אם האתר שלך מכיל תוכן ענייני ויחודי , הוא ימשוך כניסות מ 2 סוגי הפרסומות. להציב מספר כמו 1000 זה לא ריאלי, תשקיע בתוכן איכותי ... ה 1000 יגיעו בקלות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|