![]() |
# 1 |
חבר על
|
צניחה חופשית - - -
שלום לכם,
רציתי לדעת אם מישהו פה התנסה פעם בקפיצה חופשית ![]() אם בכל זאת יש פה איזה מטורף אז אני אשמח לשמוע על מקום מומלץ וטוב, תודה ![]() חג-שמח ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני עישיתי 13 ק"מ של צניחה חופשית עם מדריך שילמתי 1500 שקל אבל שווה את זה מוציא לך את האנדרנלין החוצה !!! ברמות מטורפות
עשיתי אותה בהרצליה יש שם מלא מקומות כאלה תחפש |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
ותגיד,
למרות שזה זמן כל כך קצר...זה שווה את זה כן ? כי אני רוצה לעשות את זה ביומולדת שלי ..אז אני רוצה לדעת אם זה שווה חח כן ברור שיש הרבה מקומות, אני יכל לחפש באינטרנט ,פשוט רציתי לקבל חוות דעת על מקומות וכו', ומחיר כן ,הוא נע בין 1000-1700 [בלי צילום] ואגב, שמעתי שיש גם קפיצה של 16 ק"מ ..אומרים שזה ממש שיא האקסטרים וכו' חח אבל נראה לי אני יאבד הכרה באמצע חח אני יעשה כנראה ת12 ק"מ חח |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
העיר הכי מפורסמת בעניין של הצניחה החופשית זה הרצליה יש שם המון מקומות
וזה חתיכת יום זה קורס של שכיבה נכונה פתיחת המצנח מה שאני לא ממליץ לך זה להיות לא בין הראשונים ולא להיות בין האחרונים כי אז פשוט או שדוחפים אותך החוצה או שלבועטים אותך החוצה חחח מפחיד וכן יש של 17 ק"מ שזה באמת המון וזה גם הרבה לחץ על הגוף לך על הכי נמוך של ה12 ק"מ תבקש גם צלם כדאי לתעד את הצניחה שלך והנחיתה שלך |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
חח נראה לי אתה מדבר על צניחת אקסטרים לא?
ששם אני פותח תנצנח לבד והכל לבד.. אני לא חושב שעל הפעם הראשונה אני יעשה את זה..בכל זאת מי יודע מה יקרה לי באוויר XD אני עושה עם איש ואני יהיה קשור אליו ..לפחות בפעם הראשונה. ומסרטונים שאני ראיתי דווקא לא דוחפים, הוא קופץ איתך הכל סבבה והוא מדבר וכו'.. אז אני לא חושב שיש הבדל בין להיות ראשון לאחרון :P אני די רוצה לעשות ת16-17 ק"מ ..אבל בגלל כל הלחץ וכל זה אני לא יודע אם אני יחזיק מעמד עם זה חח אז אולי אני ילך על ה-12 ק"מ.. 50 שניות בלי מצנח ו7-8 דקות עם מצנח ,זה נראה סבבה חח וכן ברור שעם צלם גם :O ואגב,צריך להביא בגלל שאני יהיה בן 17 מתי שאני יעשה את זה,אז צריך להביא מישהו מעל גיל 18.. זה בסדר אם אני יביא את אחותי שהיא בת 18 ? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
כן זה בסד גמור
היא תחכה לך על הקרקע ולא אני עשיתי את הקפיצה עם מדריך אני לא מקצוען או משהו |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|