![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שאלה]איך עושים CronJobs ?
אהלן,
איך אני עושה CronJobs לשעה מסויימת ? אני לא רוצה שייחזור על עצמו רק שיריץ אותו עמוד פעם אחת בשעה שאני יגדיר לו. תודה לעוזרים... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אתה רושם מתי אתה רוצה:
Minute - מתי בשעה Hour - באיזה שעה ביום Day of Month - באיזה יום בחודש Month - באיזה חודש Day of Week - איזה יום בשבוע למשל אתה רוצה את זה רק בחודשים 1 ו-5 אז אתה יכול לרשום ב-Month: 1,5 ככה גם לגבי הימים והשעות וכד'.. אם אתה רוצה כל חודש תשאיר ב-* |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה ...
בCommand אני אמור להכניס את הקישור לקובץ PHP ? Last edited by CBox.Co.il; 01-01-10 at 14:53.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כן, זה לא קישור רגיל.
אתה צריך לעשות ככה: קוד:
usr/local/bin/php -q /home/username/public_html/filename.php כאשר: username - זה השם משתמש של האחסון filename - שם הקובץ אם הקובץ לא נמצא ב-public_html תכתוב באיזה תקיה הוא נמצא בשרת אני מאמין שתסתדר.. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אתה יכול להגדיר בקלות cron jobs דרך ה-cpanel (אם הוא מותקן על השרת שלך), למרות שאני מאמין שגם ב-DA אפשר לעשות את זה.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
בכל ממשק ניהול בשרת כגון: DirectAdmin, Ensim, Webmin, cPanel וכ'ו יש לך אפשרות להגדיר CronJob תחת ה User Level ע"י הפקודות שאמרו לך החברים למעלה.
במידה ולא מותקן אף אחד מהפאנלים הנ"ל אתה יכול להיכנס לקובץ בשרת בנמצא בתיקייה /etc/: cd /etc/ nano crontabs (אם אני לא טועה בשם של הקובץ, תמיד תוכל לבדוק על ידי הפקודה dir או ls) ושמה להגדיר את ה crons (הקובץ אמור להיות שם במידה ולא תוכל להריץ חיפוש כללי בשרת לקובץ על ידי הפקודה: locate crontabs. בהצלחה!
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|