![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה | לגבי קרדיט
שלום
![]() מתי שאתם מפרסמים בפורומים (לא קשור למצב של להראות את העיצוב ללקוח), איך אתם מפרסמים את העיצוב ? עם סימן נגד גניבה ? קרדיט גדול ? פשוט מלחיץ קצת לפרסם עיצוב ללא קרדיט עליו.. כי בתלכס אפשר בקלות לקחת את התמונה של העיצוב ולקודד אותה :\ מה דעתכם ? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מי ירצה לקודד עיצוב מוקטן ומטושטש? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כן אני מכיר את שתי השיטות:
- הקטנה - לייר חצי שקוף עם דוגמא אבל שניהם פוגעים בעיצוב / פוגעים באיך שרואים את העיצוב .. =\ יש עוד שיטות ? יש מישהו מבינכם שמפרסם את העיצוב ללא שום קרדיט ? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הקטנה ולייר עם דוגמא הם הכי נפוצים לדעתי ובגלל זה כולם כבר מסכימים ורגילים לזה .. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
תקשיב,אני שומר עם C.
אני יגיד לך איך אני עושה את זה שזה לא יפגע ממש בעיצוב אבל גם שלא יוכלו לגנוב. אני עושה 2 שכבות של C , אחת לבנה = ואחת שחורה. אני לא זוכר במדויק מה שם מעל מה , אבל תבדוק, אתה נגיד שם תשחור ואז תC הלבן ומזיז אותו טיפה לצד . זה גם נראה יפה חח [כאילו תלת מימד כזה ] וגם לא מפריעה . תשחק עם הבהירות והכל . ככה אני עושה ועדיין לא התלוננו על זה ץ. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
סבבה, תודה רבה לכולם :]
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני לא הייתי דואג...
באותה מידה אפשר לגנוב עיצובים מטמפלט מאסטר.... אני לא חושב שמישהו יבוא לכאן במטרה לגנוב עיצובים, וגם אם כן, יש לך אחלה עילה לתביעה, אולי תרוויח מזה קצת כסף ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
הדאגה לגניבה תמיד קיימת..
אתה דואג עכשיו שלא יגנבו לך את העיצוב, מה יקרה כשתקודד את האתר ותעלה אותו לרשת? שם כבר לא תוכל להגן עליו מפני העתקה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
לא זה ולא זה ...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|