|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כנראה אתה לא מודע לזה שזה עבירה שנקראת הטעיה והתחזות. ובלי קשר למה לשקר ? כששואלים מישהו פעם נוספת אם הוא חברה והוא עדיין אומר שכן למרות שהוא לא אז הוא שקרן. ואני אתן לך דוגמא אם אני רוכש ממישהו והוא אומר לי שזה כולל חשבונית\קבלה והוא עוסק פטור אז אני לא מזדכה על המע"מ שכביכול שילמתי לו אבל בעצם לא כי עוסק פטור לא משלם מע"מ. יש עוד דוגמאות.... Last edited by mdanan; 27-07-09 at 10:31.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
ממש קטנוניות. אל תשכחו שרוב האנשים שפה עם עסק\חברה\באסטה (או איך שלא תרצה שיקראו לזה) הם אנשים צעירים שרק התחילו את דרכם בעולם העסקים.
עם הזמן והניסיון לומדים מטעיות ומציעים שירותים טובים ואמינים יותר. אין מה לעשות, חייבים להתחיל מלמטה כדי להגיע למעלה.
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הדוגמא שהבאת עם החשבונית\קבלה זו כבר הונאה, כי לא מדובר בחשבונית ואתה שילמת מעמ.
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
עסק שלא משדר רציניות או משדר ילדותיות פוגע רק בעצמו, לא צריך לעניין אף אחד אחר.
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
זה לא קטנוני , מי שמרמה , משקר או מסלף פרטים בדברים כאלה סביר להניח שהוא עושה את זה גם בדברים אחרים שיותר חשובים לך בתור לקוח .
ואם הוא עושה את זה מחוסר ידיעה , מצביע על הידע שלו והיכולת שלו להחזיק עסק .
# 16 |
חבר מתקדם
|
בס"ד
אפשר לקרוא לעסק בשם שלו פשוט בלי המילה לא חברה ולא עסק, לדוגמא פשוט לוקאלהוסט. אצלי באתר לדוגמא לפי מה שאני יודע ואני משתדל בזה לא לכתוב את המילה חברה בכלל איפה שצריך כתוב לוקאלהוסט או "העסק" . מישהו שהוא עסק וקורא לעצמו חברה זה שקר והוא מרמה אחרים כי חושבים שהוא משהו רציני קצת יותר מעסק (לא אמרתי שעסק רגיל הוא לא רציני !!) |
![]() |
![]() |
# 17 |
עסק רשום [?]
|
שמע-
אני לא חושב שזה כזה משנה, אני אישית יותר אוהב את השם חברה, אבל אני יכתוב באתר עסק, אבל עם העובדים וזה וחברים אני מעדיף לקרוא לזה חברה.. זה פשוט נישמע יותר טוב.. ו"עסק" לא אוהב הכי תמילה הזו
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() "קופירייטר ויועץ שיווקי" - על סמך מה אתה קורא לעצמך ככה?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|