![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אילת? בבקשה עזרה
אהלן אנחנו 4 חברים בני 18
שמעוניינים לצאת עוד שבוע לאילת הבנתי שבאוגוס ממש יקר באילת וכנראה שביולי פחות יקר,נכון??? הלאה... לגבי האטרקציות אשמח לקבל רשימה של אטרקיצות באילת ומחיר שלהם אני אדם שאוהב להנות בכל מיני ספורט ימי וכל זה,בננות,טרקטורונים,סקי מיים וכ' וכו' וכו' אשמח לכמה שיותר עזרה בנוסף,האם יש טעם במקום אילת ללכת לסיני ושם לעשות את כל מה שאני אוהב? או שאין את זה שם או שזה יותר יקר תודה Last edited by dabi; 12-07-09 at 00:50.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש על החוף מול מלון דן אני חושב את כל האטרקציות הימיות... אפשר להשיג דילים במחירים דיי סבירים
אם אתם צריכים מלון חמוד יש את מלון בשם "מלוני" עולה בערך 120-150 שקל ללילה עם ארוחת בוקר.. מקום ממש נחמד ולא כל כך רחוק מהקניון אפשר ללכת ברגל לקניון ולחזור במונית (מונית בגלל שחזרה זה עליות) |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
איפה אני משיג דילים בבקשה?
ועל איזה אטרקציות ימיות אתה מדבר שיש שם בבקשה אני מדבר על התקופה הקרובה (ב 19 ליולי) בערך בנוסף,אם אני לוקח את המלוני הזה זה קרוב לאיפה שהאטרקציות? כי אם לא זה אומר שאני אצרטך להתנייד עם מונית או אוטבוסים,כי אני לא הולך להשכיר רכב תודה |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Whatever
|
ציטוט:
אין שם יותר מדי אטרקציות במקום עצמו, אבל הם ממוקמים מול הקניון, לא הרבה זמן הליכה מאמצע הטיילת, וזולים יחסית (אני שילמתי 600 או 650 לשבוע שם, יחד עם 12 חברים).
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
עזוב אילת,מה התקציב שלך.....?
בוא נשאל שאלה אחרת,יש לך תקציב של 2500-2800 שקל ? Last edited by Dws.co.il; 12-07-09 at 14:35.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא קרוב לאטרקציות הימייות יש טיפנה הליכה לכיוון הטיילת..
באטרקציות יש אבובים בננות קייקים סירות פדלים סקי.. כל הדברים הרגילים |
![]() |
![]() |
# 8 |
Whatever
|
לא יודע אם 100 שקל ללילה או שסתם קיבלנו הנחה. זה לינה בלבד, כן.
# 9 |
חבר על
|
לך על איזור המלון הרי-אדום, זה יושב בדיוק על החנייה הגדולה של הטיילת מרחק הליכה של ה5 דקות ממרכז הטיילת ומשהו כמו 10 דקות מהקניון.
אטרקציות ימיות הטווח זה בוא נגיד ממוצע של 50-150 ש"ח לשעה שיש לך סירות קלות להשכרה, אבובים, סירות פדלים, סקי, בננה וכד'. טרקטורונים אני מאמין שיש איפשהו לא יודע אם במרכז אבל חייב להיות אני פשוט לא בררתי על זה. סיני, מקום מדהים הייתרון הוא שיש לך אווירה של חו"ל וזה 2 דקות מהארץ וזה שווה את זה, המחירים בערי הנופש בסיני דומים מאוד לארץ לא תרגיש בהבדל לא למטה ולא למעלה, כמובן שיש דברים חריגים. אם אין לך את הבעיה להסתכן, לך על סיני זה עוד נסיעה של 20 דקות חצי שעה לטאבה ואתה נהנה מאווירה של חו"ל שזה מדהים.
# 10 |
חבר על
|
לא הייתי מציע לאף אחד להגיע לסיני בתקופת יולי אוגוסט. כן, בגלל הסיכון הביטחוני.
יש לך אחלה מקומות בארץ, ואם אתה רוצה לטוס לחו"ל, אז טוס לטורקיה ותרגיש חו"ל במחיר זול ואל תעבור 100מ' את הגבול בשביל להרגיש חו"ל. רוצה חוף ים, מסיבות וכו' - אילת זה אחלה מקום. רוצה סטלה ושאנטי כמו סיני (רק בלי חוף האמת) - יש לך את אשראם בדרום ואת חוקוק בצפון. הארץ מלאה באפשרויות, זה לא הזמן למקומות קרובים אחרים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|