![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה, טיסה לחול
היי,
אני מתכנן חודש הבא לטוס לחול... רציתי לשאול את המבינים כאן מה אני צריך בשביל לטוס? יש לי דרכון ותז יהיה לי ב19.7 (יומים אחרי היומלדת:P) מה עוד צריך? אשמח לתשובה, תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
3. מזוודה 4. ידידה או חברה 5. כסף (במיוחד שיש חברה) 6. כרטיס טיסה ליעד
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אתה מתכוון שרק יהיהי לך 16 עוד כמה ימים ותקבל תעודת זהות?
כילפני גיל 18 אי אפשר לסוע לבד לחו"ל אם אני לא טועה |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כסף יש מספיק... וכרטיס טיסה יהיה. dumper - אם אני זוכר נכון שנה שעברה שאלתי איזה משרד שמתעסק עם טיסות ואמרו לי שיהיה לי תז אני יכול לטוס לבד מתחת לגיל 16. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Winner
|
אתה יכול לפני גיל 18
עם אישור מאחד ההורים ( אני חושב ) אני טסתי בערך 5 פעמים לחו"ל בלי ההורים שלי לפני גיל 18 ולא היה שום בעייה |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
כמובן שיש אישור :}
כבר נכנסתי ללחץ שאי אפשר לפני גיל 18 לבד.. הבעיה שאני מפחד ממנה שאני יסתבך עם הטיסה שמה ואני לא ידע לאן לעלות או ללכת חחחח |
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
כן אתה יכול לטוס לבד בגיל 16.
קודם כל,אתה חייב להגיע עם אחד ההורים לשדה התעופה,בREGISTRATION ההורה חייב להיות נוכח. לאחר מכן אתה ממשיך לבד,או שאם אני לא טועה אתה משלם 50 שקל על דיילת שמלווה אותך.... בהצלחה וחופשה מהנה שתיהיה לך. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
בדיוק מה שבאתי לרשום, אחותי אפילו בגיל 15 טסה לבד והיא הייתה בשדה תעופה עם אבא שלי ובטיסה היא הייתה עם דיילת מלווה..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
בתור אחד שטס אין ספור פעמים (ובקרוב יטוס פעמיים בהפרש של שבוע), אשמח לעזור לך:
קודם כל אתה צריך ללכת לבידוק הבטחוני הזה בתור שם שואלים אותך כמו רובוטים אם יש לך חפצים חדים או נתנו לך משהו להעביר כי קרו מקרים שהביאו למישהו משהו תמים למראה שבסוף היה פצצה... שם אתה מקבל מדבקה נחמדה ואז אתה ממשיך לעמדות עם הטלוויזיות מעליהן (אתה הולך לעמדה של הטיסה שלך, לפי יעד והחברה המטיסה). שם לוקחים תמזוודה במידה ואין בעיה עם משקל והכל תקין. משם ממשיכים עם תיק היד שלך (במידה ויש) ואותו גם בודקים לראות שהכל בסדר, לאחר מכן ביקורת דרכונים (תעמוד בדוכן של "דרכונים ישראליים") ולאחר מכן ממשיכים אל הדיוטי פרי בו אתה מחכה עד הטיסה, וכשזמן הטיסה מתקרב והנוסעים מתבקשים לעלות אתה הולך לכיוון השער של הטיסה (מסומן ב-A,B,C ומספרים) ושם יש בדיקה של כרטיסים (אותם אתה חייב לשמור!!!) ומשם עולים לטיסה, או בשרוול (מן מתקן שמחבר את המטוס ישר לשדה תעופה) או באופן מגניב יותר:האוטובוס. טיסה נעימה! אגב לאן הטיסה? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|