![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
משחק מילים -כתיבה שלי
פוסט ראשון בהוסטס (?) על כתיבה ורציתי לשמוע את דעתכם ואם אתם מבינים את המשמעות שרציתי למסור:
משחק מילים אלוהים מתגלה בחלום בפני איש חסר כל ואומר לו: "ואם אומר לך שאתן לך בכל מה שאתה חפץ?", האיש השיב לו בתמימות: "בחיי, אודה לך מאוד!". אלוהים התחיל למיין את כל מה שיוגשם כאשר האיש יתעורר: " אישה תיהיה לצידך. בית מסביבך. גינה לחידוש החמצן. דג כחיה נאמנה. הריון כדי שאשתך תילד. ויטמינים למען הבריאות. זיכרון כדי שתוכל לזכור את כל המאורעות. חיטה כדי שתוכל להכין מאכל מקמח. טלווזיה כדי שתמלא את שעות הפנאי שלך. ירח כדי להאיר את הארץ. כספת שתוכל לשמור את רכושתך. לילה כדי שתוכל לנוח מעבודתך. מכונית כדי שתוכל לנדוד רחוק. נהר כדי שלא יחסר לך מי שתייה. סירה שהמים לא יגבילו אותך. עיניים כדי שתראה מה מסביבך. פנס כדי שתוכל לגבור על חדר החושך. ציפור לאווירת הקול באוזנך. קשת בענן שתבשר על סוף הגשם. רגשות שתוכל גם לרגש ולהתרגש. שיניים שתאכל גם דברים מתוקים או קשים. תמונות כדי להנציח את הרגעים החשובים בחייך." אחרי שהוא מתעורר משנתו ורואה ששום דבר לא השתנה,ראה אותו אחד שאין לו דבר. אחרי שהאיש חוזר לשנתו, אלוהים חידש את התגלותו בפניו והאיש מיהר להתיח זעמו ושואל: "למה לא קיימת את הבטחתך?", אלוהים עונה לו: "במציאות אנשים רק אומרים דברים ומבטיחים דברים לאנשים אחרים, כך האדם נעשה תמים לחלוטין. לכן למד מהחלום מוסר הסכל: מה שאומרים לך האנשים בחייך, משחקים במשחק מילים". |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אפשר גם הסבר?
=] |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אל תאמין למה שאומרים לך... OK...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
הכיתה לא ברמה טובה
"ואם אומר לך שאתן לך בכל מה שאתה חפץ"-ככה לא רושמים משפט אחרי זה אמרת "בחיי, אודה לך מאוד!" לא כותבים ככה,חלק ראשון של המשפט "בחיי" ברמה נמוכה והחחלק השני "אודה לך מאוד" ברמה טיפה יותר גבוהה אני ממליץ לך לקרוא ספרות ברמה גבוהה יותר לפני שאתה מתחיל לכתוב זה יעזור לך המון |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
פש נחמד מאוד =]
אני אהבתי D: וזה גם ממש נכון.. צריך תמיד להראות שאתה לא תמים ,כי אם אתה תמים אפשר להכניס לך שטויות לראש.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תודה ויפה שכמה הבינו
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
יש לשפר את שפת הכתיבה אבל ממש יפה..חוץ מכמה דברים
מוסר הסכל = מוסר השכל אתה גורם לצורת חשיבה שלילית.. אין לסמוך על אף אחד. לאן הגענו? מוסר ההשכל שלך טוען גם שאם אין לך דבר תפסיק לצפות כי הוא לא יגיע.. חשוב על צורת ההתפרשות לפני שאתה כותב |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|