![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
כמה שאלות על אדסנס
שלום רב יש לי כמה שאלות אני מבקש שאנשים שמבינים ומנוסים בתחום יענו כי מדובר פה על כסף והרבה
1)לדוגמא היה את האתר גיליתי -שזה אתר ששילב בתוכו את המנוע חיפוש של גוגל וכל לחיצה שאנשים לחצו על הפרסומות האתר הרוויח כסף(ADSENSE) ואמר שהוא תורם 80 אחוז מהרווחים לצדקה(כי כמו שיש שירות מודעות של גוגל יש שירות שאפשר לשלב מנוע חיפוש וההקלקות על הפירסומות שמוצגות שם בעל האתר מקבל כסף) אין ספק שזה מעודד הקלקות-האם דבר כזה מותר? אם לא אז מה היה כן מותר להם לרשום במידה והם רוצים לאמר "תשתמשו בחיפוש גוגל באתר שלנו כי אחוז מסויים מהרווחים הולך לפרסומות" 2)האם מותר להשתמש בחשבון ADSENSE אחד לכמה אתרים? 3)האם ברגע שאני מקבל את הכסף מADSENSE(צ'ק או דרך הבנק) אז אין סיכוי שגוגל יאמרו פיתאום,הי הוא רימא אז הכסף מבוטל? הם יכולים לפסול לי כסף כל עוד זה אצלהם נכון?? 4)האם מותר לעשות הפוך מ 2? אני אדם 1 ויש לי כמה אתרים ואני מעדיף שלכל אתר יהיה חשבון ניפרד,אז אני אשלח את הקוד אישור PIN כולם לאותו כתובת האם זה מותר?? תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
1. לפי דעתי זה מותר, הוא לא מבקש מאנשים שיקליקו לו על הפרסומות, הוא רק אומר מה הוא הולך לעשות מהכסף. זה כמו שאתה תגיד "ב-80% מהסכום שאני אקבל מהפרסומות אני אקנה פרארי". (אם אתה רוצה להיות בטוח בזה תשלח מייל לגוגל)
2. כן. בכלל, אסור שיהיה לך יותר מחשבון אדסנס אחד. 3. נכון מאוד. 4. כמו שראית ב-2 -> לא, אסור לך. תקרא תבלוג שפעם עשיתי אולי תמצא שם דברים שיעזרו לך- http://blog.magicera.com
# 3 |
חבר על
|
אם גוגל יחשבו שרימת הם ישעו לך את החשבון
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כי אני זוכר שהם מחזירים לחפש בפורומי תמיכה ושם כל תשובה כמו כאן היא לא מוסמכת הם עצמם לא ענו לי מעולם במייל |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
1.לפי החוקים של אדסנס אסור לעודד פרסומות בקשר לדוגמא שהצגתה אני לא בטוח,כדי להיות עירני ולבדוק אם זה לא חוקי הם ישלחו לך מייל לא ישר יפסלו
2.אסור,מה הסיבה שתפתח 2 חשבונות?תשתמש בערוצים 3.לא,הכסף שלך 4.כמו 2
# 6 |
חבר בקהילה
|
הם יכולים לעשות החזרה כספית גם לאחר שהפקדתה את הכסף בחשבון....
אסור יותר מחשבון אחד אל תעודד בשום אופן לינקים גם לא ע"י הודעות מסוג של 80 אחוז צדקה. מותר להשתמש בחשבון אחד ליותר מאתר אחד... יש אפשרות של ערוצים וכך תדע מאיפה כל קליק מגיעה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
איפה יש להם איימיל שהם עונים שאני אהיה בטוח
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|