![]() |
# 31 | |
חבר על
|
ציטוט:
שלא תבין - אין לי בעיה לקבל דעות כמו שלך, אבל אתה פשוט מדבר שטויות בלי הכרה! "בדומה לתנועות הטרור היהודיות" - נתחיל בזה שתיכנס לפה: http://he.wikipedia.org/wiki/טרור אחרי שהבנת מהו טרור (טרור הוא סוג של מאבק אלים, המופנה בעיקר כלפי אזרחים), עכשיו חפש את כל תנועות הטרור היהודיות שאתה מדבר עליהם בויקפדיה (לימודי היסטוריה ב' גם היו עוזרים), ותבין שהם כיוונו את המעשים שלהם כלפי הצבא הבריטי שראו בו ככובש (בדומה לפלשתינים שרואים בנו ככובש). עכשיו, ברגע שהחמאס רואה בנו ככובש, אין שום בעיה (למרות שכולנו היינו מעדיפים שזה לא יהיה כך), שהם יילחמו אל מול הצבא שלנו ולא אל מול אזרחים חפים מפשע. אני מקווה שלעולם לא תשווה בין התנועות היהודיות שהיו אז (שבזכותם אתה נמצא פה בכלל), לבין החמאס שהוא ארגון טרור לכל דבר. בנוגע לשאלת המלחמה איתם ? קראת את הדעה שלי כבר כמה פעמים, אין טעם לחזור.
קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני Last edited by Ron | CSite.co.il; 27-01-09 at 23:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 32 |
Winner
|
על סמך מה אתה אומר את זה ?
וגם אם כן . זה רצון של 15 איש . ברגע שתראה לאוכלוסיה הפלסטינית שאתה רוצה באמת שלום , התמיכה בחמאס תצנח . אבל כל עוד אתה כובש אותם ומרר את החיים שלהם (שגם ככה עלובים) , הם יתמכו בקיצוניים . |
![]() |
![]() |
# 33 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כאילו זה הארץ שלך,זוהי ארץ אבותינו ארץ ש 6 מיליון נהרגו עליה בשואה ועוד מליונים רבים נרצחו עליה במשך הדורות ואתה ככה בהינף מקלדת אומר בואו נוותר על ירושלים בואו נוותר על ארץ? תתביש לך אתה מבייש את אותם אלו שנלחמו עליה אתה בסך הכל ילד בן 15,בלי ראיית עולם,מעולם לא אחזת נשק או ניכנסת לעזה,או ללבנון מעולם לא לחמת בשום מלמה חוץ מלכתוב בבלוג שלך דברים בזמן שאחינו נהרגים שם אתה רק מדבר קראת פעם סיפרי היסטוריה של ישראל? של העולם? תלמד תחכים ואז תדבר חופש דיבור זה מעולה-אבל תלמד לפני שאתה מדבר |
|
![]() |
![]() |
# 35 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
החיים שלהם עלובים בגלל שהם הרסו אותם לעצמם, אם הם היו רוצים הם היו בונים לעצמם חיים טובים ואוליי, אוליי רק אז הייתה לנו לגיטימציה לעשות איתם שלום. אפשר לבנות חיים טובים בכל תנאי מחיה, תקרא קצת על איך היהודים הסתדרו בגטו ואז תדע מה זה חיים עלובים, באותה העת לא היה את הצלב האדום שעזר להם ולא הייתה אונר"א ליהודים עם בתי ספר שלימדו אותם איך לרצוח נאצים. כל עוד מדובר בחבורת קופי פרא שכל מה שיש להם בעיניים זה רצח, אין טעם לדבר איתם בכלל. כמובן שאני לא מכליל פה את כל תושבי עזה, אבל הרוב המוחלט הם חיות פרא (הם בחרו בחמאס). עובדה שהמצרים סוגרים להם את המעברים ואף מדינה לא רוצה לקחת אותם תחת חסותה, הם מבינים טוב מאוד שעדיף להם לשלוח כסף וסיוע (שבסופו של דבר מגיע לטרוריסטים שחוטפים הכל) כדי לצאת מידי חובה ושהמוסלמים המקומיים ישתקו. |
|
![]() |
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בטח שהוא שיפר. ואני באמת לא מבין אותך, אם היית גר שם - לדוג' בשדרות, היית מדבר באותה צורה כמו עכשיו? ברצינות? לא היית מדבר ככה. |
|
![]() |
![]() |
# 37 |
חבר בקהילה
|
חמאס לא מכיר בישראל ולא יכיר בגבולות 67 "דברי חאלד משעל"
איזה שלום אתם בידיוק רוצים עם מי לדבר? עם טרוריסטים שלא מכירים בנו? אין פה עם מי לדבר אתה לא מבין כלום תפסיק סתם להגיד "לדבר עם החמאס"=כניעה של מדינת ישראל וסוף למדינת ישראל. אני בטוח שתשמח מזה אבל שיהיה לך בכיף... איפה גדלת אגב? [snake]? |
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר בקהילה
|
יפה סירטון יפה =]
|
![]() |
![]() |
# 39 | |||
Winner
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ונניח שלא , אם ישראל תראה נכונות לשלום בשילוב עם תעמולה ישראלית נכונה אפשר להוריד את הפופולאריות של חמאס בעזה בצורה דרסטית . |
|||
![]() |
![]() |
# 40 | |
חבר וותיק
|
אז כנראה אתה חש עכשיו שאתה גיבור, כשזה חלילה יחזור אליך לא תדבר
לא, לא שטויות נניח ציטוט:
אגב, לדעתך אנחנו (אני ואתה זה חלק מישראל אם שכחת) לא מראים נכונות לשלום? Last edited by Gak | WebPower.co.il; 28-01-09 at 18:09.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|