|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
זה בדיוק מה שקרה לי, נפרץ החשבון שלי בגודדי, שונתה הסיסמא, קוד הפין וכתובת הדוא"ל החלופית, הם איתי שבועיים בדיונים ולא מחזירים לי את החשבון. בהתחלה רצו רישיון עסק לעסק שלא היה קיים, אחר כך ת.ז., אחר כך רצו דרכון ואז אישור נוטריון ועכשיו גם תעודת לידה ודרכון של שני ההורים ועוד שני טפסים. בינתיים אתרי לקוחות ואתרים אישיים שלי מושבתים בגלל איזה קראקר מצרי בשנות העשרה ימח שמו.
|
![]() |
![]() |
# 15 |
עסק רשום [?]
|
בקיצור חברה גדולה באה ועקצה לכם את הדומיינים ובעייה לפנות אליהם בתביעות או משהו הם במקום אחר על המפה והמון כאבי ראש
כדאי שתפרסמו את זה בעוד פורומים בעולם בכדי שיבינו מול איזה חברת הונאה לקוחות רבים עומדים.
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
המקרה הראשון, עבירה על הTOS. המקרה השני, פרצו לו את החשבון ועכשיו הוא צריך להוכיח שהוא זה שרשום בפרטים.. אתה לא מצפה שאחרי מספר שעות יחזירו לו אותו. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
לא יודע אם זה קשור אבל חשבון שלי בגודדי עם 2 דומינים עליו פשוט נעלם היום
צוות התמיכה לא ענה לי מעל 15 שעות (הם מתחייבים ל 24 אז אני מחכה) הדומיינים עדיין קיימים אבל החשבון שלהם פשוט נעלם,שיחזור סיסמא לא עובד,המערכת אומרת שהאיימיל שאיתו נירשמתי לא קיים וכו' |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
לי אישית? לפני 3 חודש גודדי גנבו דומיינים בשווי כמה עשרות דולרים... :\
ועל מה? סתם ככה... שלחו לי מייל הדומיינים שלך מושבתים ומה שהיא חמור זה שהם רצו שאני יקנה את הדומיינים האלה פי 2 מהמחיר שקניתי כי היא עליהם אתר ומלא כניסות :\ חוצפנים :| אבל זה היה כנראה בגלל שקניתי דומיין שמישו פרץ ולא ידעתי.. :\ |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שטויות שאני קונה דומיין מעולה, ואז הם קולטים שהוא מעולה, ואז הם לוקחים אותו לעצמם ומחזירים את הכסף. באמת שטויות, ממש עברתי על התקנון. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מהדומיינים המובחרים בעולם הכוללים מאות דומיינים של 3 אותיות. אבל את הדומיין המסכן שלך הם רוצים לקחת... מעניין שגם אני וגם המנהל של הפורום שבבעלותו מאות דומיינים איכותיים בגודדי ולא לקחו לנו שום דומיין מספיק לדבר שטויות |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|