|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
שאלה| תמונה אחידה לתמונות שלא נמצאו, אפשרי ?
שלום,
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות ב htaccess או בכל דרך אחרת, להציג תמונה אחידה לכל תמונה שהכתובת שלה אינה תקינה ? כלומר, כל תמונה שהכתובת שלה לא תמצא תוצג במקומה תמונה שאחליט. *אני יודע שניתן לעשות זאת ברמת הקוד אך אני מעוניין במשהו גלובאלי עבור כל הקוד. תודה רבה.
# 2 |
חבר מתקדם
|
כן.
קוד:
RewriteEngine on RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_URI} \.(gif|jpg|jpeg|png)$ RewriteRule .* path/to/noimage.gif [L] |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
בסופו של דבר כשתמונה לא נמצאת כמו כל דבר אחר, מוחזרת שגיאת 404
אתה יכול לכתוב HTACCESS שבמידה ונתקל ב404 ERROR ישלח HEADERS של תמונה (JPG או PNG או מה שהתמונה שלך) ואז את התמונה עצמה וזה יעבוד לחליפין אתה יכוןל להפנות לעמוד PHP במידה ויש ERROR404 ושהוא ישלח HEADERS ואת התמונה יש לי פתרון בכלל יותר טוב לזה אבל יותר שוחט את השרת ואת הTRAFFIC אתה יכול לכתוב עמוד PHP שיזרים תמונות עם HTACCESS כלומר ברגע שתפתח את www.xx.com/jpg.jpg זה יריץ את xx.com/php.php?image=jpg.jpg והוא יזרים אליך את התמונה ומכאן יש לך אינסוף אפשרויות.. אתה יכול לספור צפיות, להציג תמונות, להציג 404 ERROR, להציג ERROR אם התמונה עברה את המכסת תעבורה המוקצבת לה, לבדוק צפיות, כמות אנשים, לחבר לזה GOOGLE ANALYICS (במקום להכניס את הJS שמבצע בקשות לתמונת GIF שזה הקוד המקורי - תעשה לו אימפלמנטציה לצד שרת שתשלח דרךל PHP את הנתונים - חסרון יחיד תאבד אופציה לזהות IP שונים כי הכל מוזרם מהשרת שלך) ועוד.. בהצלחה
# 4 |
חבר וותיק
|
גם יעבוד אבל ויתרת על ה404
# 5 |
חבר מתקדם
|
404 יציג עמוד שגיאה. אנחנו לא רוצים שאם יקרה מצב שעמוד לא נמצא הוא יציג את התמונה noimage לכן רק תמונות שלא נמצאו יחיזירו את התמונה noimage ככה גם עמוד שלא נמצא אפשר להכווין לעמוד 404 מותאם.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מה עם גוגל? (;
אני חושב שאפשר לעשות PER DIRECOTRY HTACCESS ככה שתוכל לנתב רק את מה שבתיקית תמונות (אני בטוח שהוא לא מחזיק וידואים או סקריפטים יחד עם התמונות...)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|