![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דומיין תחת סימן מסחרי
שלום רב.
לדוגמא ונגיד יש לי דומיין בשם bla-bla.com (לדוגמא) ויש חברה שרשומה ב-TM (או משהו כזה) והשם של החברה blabla. עכשיו מה הסיכוי שהם יכולים לי לעשות משהו , לא היה לי מושג שקיים סימן מסחרי כזה ואגב יש גם (-) שמשנה או מפריד את השם אז הוא משנה אולי את השם או משהו כזה. האם יכול להיות שהם יעשו לי משהו? אגב החברה או השם הזה לא מישראל האם יש הבדל בשמות מסחרים בארץ ובעולם? זאת אומרת זה שם שמותר רק להשתמש רק במדינה X ? ועוד משהו השם של האתר מציין בכלל משהו אחר ובלי קשר לשם החברה הזאת שלא ידעתי שהיא רשומה תחת סימן מסחרי בוא נגיד ככה שהשם של האתר דומה לשם מסחרי שלהם אבל האתר בכלל מדבר על נושא אחר... ועוד משהו אחרון . אם האתר לא פעיל (בכלל) רק הדומיין רשום אבל אין על הדומיין אתר כלום , גם יכולים לעשות משהו? תענו לי בבקשה על השאלות האלו , תודה.
![]() Last edited by SpiKerG; 19-12-08 at 16:01.. |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
יש לי שאלה נוספת כיצד אני יכול למחוק את הדומיין שירד בכלל ...
כאילו לבטל אותו ושבחיפוש ב-WHOIS זה בכלל לא יראה את הפרטים שלי ובנוסף לבטל בכלל את הדומיין? הכוונה בגדודי.. עריכה: מחקתי את הדומיין ונגמר הסיפור אין לי מה לפחד מתביעות וכ'ו גם הדומיין היה סתם מיותר ודומיין INFO של איזה דולר... לנעול בבקשה..
![]() Last edited by SpiKerG; 21-12-08 at 21:58.. |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
אני שמח שהחלטת לא להתעסק עם סימני מסחר, סתם בלאגן מיותר.
אשכול ננעל לבקשת הפותח. oFir | Xcv.co.il - אתה פשוט לא מבין כמה אתה יכול להסתבך. אתה סתם מכניס את עצמך לבלאגן מיותר ואם IMAGESHACK יחליטו להגיש תביעה, אין שום סיכוי בעולם שתצא זכאי ותהיה בטוח שהם לא יתבעו על 500 ש"ח...
|
|