|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כן הפרטים תקינים יש לשים לב לאות D הגדולה בשם משתמש לגבי המערכת יש לי עוד הרבה מאוד רעיונות אני מפתח בשביל הכייף ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
חבל על הזמן... רק GOOGLE ANALYTICS..
ואם כבר טרחת להכין גראפים - גם אתה זה תחסוך - GOOGLE CHARTS אל תנסה ללכת רחוק מידי בעצמך - כי כאן אתה תיפול אין לך את המשאבים ליצור כלים שיכולים להוות תחרות או יכולים לתת נוחות או שימוש יותר מכלים שקיימיים היום (גם לנוקונומי יש כלי מעולה לבלוגים) הייתי מציע לך לתת אופציה להכניס קודים של אתרים אחרים או לתת אופציה להכניס יוזר וסיסמא של אדסנס וכו' בפאנל ולצפות בהכנסות ישירות מהפאנל בהצלחה
# 14 | |
Авторитет
|
אנ י לא מבין. תקן אותי.
אתה כבר איזה כמה חודשים בונה את הפאנל ניהול, אבל איפה האתר עצמו ??? נ.ב ח"ח על הסטטיסטיקות.
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הוא גם אמר שאתה יכול להוסיף שירותים כמו הכנסת באנרים של אדסנס וכל זה.. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
עסק רשום [?]
|
Very Nice!!!
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תראה אין בעיה להוסיף אלמנטים ... אבל אני הלכתי על דרך השלילה .. מה בעל אתר רוצה לדעת באופן בסיסי : מה יש לו באתר ? ( סטטיסטיקות תוכן ) כמה קבצים המנהלים שלו מאחסנים מה יש לו בדואר ? כמה נקראו כמה טופלו וכו' כמה נכנסו היום / החודש / השנה לאתר? כמה כניסות האתר ספג בין אם הם יחודייות או כלליות ואספתי את זה לריכוז קטן ויעיל... תמיד אפשר להוסיף אבל אני לא רואה צורך בעוד מידע... |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
מה שבעל האתר רוצה זה יותר מזה
אם אתה משתמש במה שהזנת זה ממש לא יעיל בעל אתר רוצה לדעת איזה LANDPAGES הכי חזקים ומה הכי שווה קידום מאיפה מגיעים רוב הגולשים מאיזה מקומות בעולם - לבנות אולי אתר MULTI LINGUAL לדעת עם איזה ממשקים נכנסים הגולשים לאתר והאם האתר תואם ויכול להיותצ מוצג תקין באותם הממשקים אם האתר שלו מאונדקס? באיזה מילות חיפוש מגיעים אליו? אם המילות חיפוש האלה רווחיות? אולי אפילו לעשות CONVERSION RATE ולהבין כמה הוא מרוויח מכל גולש בממוצע ואיך הוא יכול להגדיל הכנסות חודשיות (כמו אצל נוקונומי) להבין מה גורם לאנשים יותר להגיב ומה יותר מעניין אותם יש עוד 1001 דברים בנושא אני לא מתמצא - כל מה שכתבתי זה ממה שראיתי במבט חטוף שעושה אצלנו האנאליסט יש עוד הרבה דברים שמתעסקים בהם ושאנשים רוצים לדעת אם מה שכתבת למעלה זה מה שאתה רוצה לדעת - בהצלחה עם האתרים שלך..
# 20 |
חבר על
|
לדעתי ניצן צודק,
אני בתור מתכנת לא מכין סטטיסטיקות בפאנל שלי, אני מסביר למשתמשים שהרבה יותר טוב להירשם לגוגל אנייליסט ולקבל גרפים מעודכנים והרבה מאוד פרטים. הרי בנינו, סטטסטיקה כמו של גוגל ייקח לכל אחד מאיתנו זמן רב לבנות מה שבעל האתר עושה ב 5 דק' של הרשמה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|