![]() |
# 1 |
חבר על
|
PHP | הורדה לאחר אישור סיסמא
שלום רב,
אני צריך עזרה קטנה מכם. נגיד יש לי קובץ בשרת x.rar אז כאילו אני רוצה מתי שמנסים להוריד את הקובץ יצא עמוד שיבקש סיסמא מוגדרת ואז אם הסיסמא נכונה זה יתן להוריד. לדוגמא זה הלינק של הקובץ www.xxxx.com/x.rar מתי שאני לדוגמא מכניס את הלינק לדפדפן אז שזה יבקש סיסמא לקובץ שאני רוצה שיורידו . כיצד אני עושה את זה? אשמח להסבר / מדריך ,כי אני לא ממש מבין בזה.
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עכשיו אם אתה רוצה לעשות את זה על השרת ז"א תצטרך להסתיק את הקישור לקובץ המקורי פשוט תעשה עם הקישו סיסמא נכונה => לינק לאשכול פה +- אם יש לך אתה אמור להבין |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
סתם שאלה בנושא, Rapidshare איך זה עובד אצלם?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הקבצים יושבים בכלל מחוץ לאזור של הHTTP בראפיד
על מערי RAID ענקיים שמפוזרים על מאות מחשבים לפי שם קובץ אני מניח כשאתה נכנס לאתר השרת מאסטר שלהם מפנה אותך לשרת אחר שלהם שהוא בRAID שיושב הקובץ (HTACCESS) לפי ID של הקובץ והוא מבצע את כל הפרוצדורה של ההורדה ממנו זה כמובן הרבה יותר מסובך אבל זה בגדול
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש כמה דרכים...
להגביל את הגישה לתיקיה/קובץ עם htaccess הדרך השניה והיותר פופולארית, להסתיר את הנתיב האמיתי לקובץ ולהשתמש ב RewriteEngine ע"מ להפנות לדף מסוים שבו יתבצע האימות ולהשתמש בפרטים שנשלחו בשורת הכתובת ע"מ למצוא את הקובץ על גבי הדיסק. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
פשוט תעשה שאם הוא מקבל שם משתמש וסיסמא תציג לו ככה וככה, אחרת תציג לו שגיאה.
למשל: PHP קוד:
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני לא כל כך מבין בזה. אני יודע PHP ברמה בינונית (-)
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
על ה htaccess את פשוט יוצר קובץ עם הפרטים בתוכו (שם משתמש וסיסמא) יש כל מיני מחוללים של זה באינטרנט... תעשה חיפוש ל htaccess generator.
על השני תחפש RewriteEngine תראה את ה Syntax של זה... ממש פשוט ובהצלחה. אם אני אביא לך קוד אתה תמשיך לדעת PHP ברמה בינונית, אם תחקור זה יעלה ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|