|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
כולם קיבלו SMS [נבדק], אתה בטוח שרשמת מספר תקין?
בכל מקרה - תודה רבה(= |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
נרשמתי וקיבלתי רק 300k.
סה"כ נחמד, יותר מדי אפשרויות. |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
עיצוב יפה מאוד, בהצלחה
![]() החיסרון שמצאתי הוא שהמשחק "מסובך", כמו ש mlnn אמר, יותר מדי אפשרויות..
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בדקו זאת ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
לפי מה שיצא לי ללשמוע היום בבוקר, המשחק הוא יותר ממוסחר בעל אפילו פרוטקציות, אני לא אפרסם את המקור שלי אך אני בטוח שהוא אמין ויודע מה הוא אומר.
העיצוב מושקע מאוד, המשחק מעניין, אבל לאור הידיעה אני לא מוצא סיבה להמשיך לשחק. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
מעניין מאוד מהיכן המקור הזה הגיע,
עד היום פנו אליי במסנג'ר מס' אנשים ואף הציעו לי 15 ש"ח בתמורה לשומרים וכדומה ואמרתי להם לא. בבקשה אם אין לך הוכחות אל תהרוס לי את הנושא.
# 17 |
חבר בקהילה
|
אני לא הורס לך את הנושא להבא, תוודא שאין לך משתמשים כפולים כי בקלות ניתן לעשות זאת ותוודא גם שיש לך מעקב על המשתמשים.
מצטער להגיד לך ולאכזב אותך, ששקל לא הייתי מוציא על משחק דפדפן שהוא כזה, תוכיח אחרת ואולי נחשוב על לשחק ולא אני לא אומר את זה כאדם אחד, אני אומר לך מבחינה כללית, אתה מציג את האתר שלך אני נתתי עליו תגובה. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
אני יודע כרגע את כל המשתמשים הכפולים במשחק שלי,
העניין שאני עדיין לא חוסם אותם כדי לבדוק ב 100% שהם באמת כפולים. איני מבין איך הדבר הזה קשור למסחור וכדומה. אני שמח לקבל תגובה על האתר אך ברגע שהתגובה באה להגיד שהאתר שלי ממסוחר, צריך להביא הוכחות אחרת עדיף לא להגיד.
# 19 |
חבר בקהילה
|
אתה יודע מה זה מסחור?
לאחר שתדע, תגיב פה ותגיד לי אם המשחק ממסוחר או לא. והוכחה לכך שההנהלה לא פועלת בהתאם היא שהיא לא חוסמת / מסלקת את הגורמים המזיקים, לגורמים מזיקים אין צורך לשחק אפילו שזה שיקול דעת שלכם זה שיקול מוטעה מאוד. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר על
|
מה שאני מסביר לך פה שהגורמים המזיקים כן יורחקו רק שנדע ב 100% שהם אכן כאלה,
בכל מקרה אבקש ממך יפה לא להגיב יותר בנושא שלי כי מה שבאת לעשות פה זה בלאגן ואני בסה"כ ביקשתי תגובה על האתר. בנוסף, אשמח אם תפסיק לאיים שיעיפו אותי מפה בה"פ כי לא עשיתי שום דבר שיגרום להעפתי מהפורום. יום טוב.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|