![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
קניית שרת
שלום לכולם,
דרושה לי הצעת מחיר לקניית שרת, נא לפעול על פי הקריטריונים הבאים: מעבד: מינימום c2d ומעלה. זכרון: מינימום 2GB ומעלה. לוח אם: לא משנה לי כל כך, אבל כשאתם נותנים את ההצעה תנו דגם מפורט. מארז: ציינו את המארז. שרת מותג? במידה והשרת מותג יש לציין את סוג האחריות. ליסינג? האם יש אפשרות לליסינג ציינו זאת. מחיר מקסימום: 5,000 ש"ח. למחירים מתחת ל- 5,000 יתקבלו בברכה יותר כמובן לפי סוג המפרט. הצעות רק פה. תודה, ושבת שלום.
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אם אתה מעוניין בשרת קור2דו עם הפרטים שצינת יד שניה.. לא מותג אתה מוזמן ליצור קשר ונדבר על מחיר ועל השאר
# 3 |
חבר וותיק
|
אתה מוזמן להציע פה את השרת שברצונך למכור לי.
כולל כמה זמן הוא אצלך.
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
שלום,
IBM eServer x335 מארז 1U dual XEON 2.4Ghz 2 מעבדים 2GB RAM דיסקים – 2*73GB SCSI RAID HOT SWAP 2 דיסקים קשיחים כולל מסילות לקנייה 3500 שקל +מע"מ (חודש אחסון חינם בחווה) לינסינג - 700 שקל לחודש + מע"מ לאחר חצי שנה השרת שלך והתשלום עבור האחסון 400 שקל בחודש כולל מע"מ HPDL360 G3 מארז 1U dual XEON 3.06Ghz 2 מעבדים דיסקים – 2*146GB SCSI RAID HOT SWAP 2 דיסקים קשיחים 2 ג'יגה זיכרון ללא מסילות אחריות שנה 5000 שקל + מע"מ. ( כולל חודש אחסון חינם בחווה) אין אפשרות לליסינג. אי סי - 97839691 | 0528969086 Last edited by drp; 22-11-08 at 23:08.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
הוצעו לי הצעות הרבה יותר אטרקטיביות ממה שאתה הצעת כאן.
אפשר להציע עוד הצעות.
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי
|
למה אתה מתעקש על הצגת ההצעות כאן?
אני באופן אישי, לא מעוניין לפרסם הצעה כזו ע"ג הפורום. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
ניתן גם להציע בפרטי, למי שלא נוח להציע כאן.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|