![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מכרז|שרת ייעודי !
שרת ייעודי:
Quad Core Q6600 Memory : DDR2 4GB Hard Disk : 250Gb 10Mbit Cp : DirectAdmin אספקה מיידית אפשרויות תשלום: PP העברה בנקאית דואר מחיר התחלתי: 350 ש"ח קפיצות: 20 ש"ח מסתיים שבוע מהיום ... *אני שומר לעצמי את הזכות לסיים את המכרז בכל זמן וההצעה הגבוה ביותר תיהיה המנצחת. מחיר מיידי : 500 ש"ח Last edited by hilfiger; 21-10-08 at 17:56.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
מוקפץ לבקשת פותח האשכול
# 6 |
אחראי פורום
|
נמסר לי מסער שהוא מוריד את מועמדותו.
שים לב סער, פרישה זו נשמרת לך בלוג בפורום. במידה ותעבור מעל ל3 פעמים בהם פרשת ממכרז, לא תורשה להציע יותר את מועמדותך במכרזים. המשך יום נעים.
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אשמח גם לדעת פרטים בבקשה.
בהנחה שכל מה שאני מניח הוא נכון אז המחיר הוא חודשי נכון? השרת מתאכסן אצלך?באיזה חווה בדיוק? יש הנחה לתשלום ל תקופה מראש? אתה מתקין על זה מערכת לבחירתי אם אני קונה? תודה
# 8 |
חסום
|
אוקיי תשובות ..
המחיר הוא חודשי . השרת הוא להשכרה בתקופה של חודש . מערכת לינוקס או WIN אם אתה מביא רישיון או תוספת של 150 ש"ח . השרת מאוחסן בחוות השרתים 013 ברק . ניתן לשלם עד 5 חודשים מראש . המחיר שיקבע ניתן לשמר אותו שוב עד 5 חודשים (לא מחייב תשלום מראש..) כמו כן יש הערכה נוספת של המכרז בעקבות פרישתו של סער ככה ששבוע מהיום או שוב בכל מועד שהחליט ... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|