|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
PHP בעייה עם אותיות קטנות וגדולות
יש לי שאילתא בודקת אם השם משתמש אכן קיים במערכת אז היא עוברת לשרלב הבא ומדביקה לו סיישנים
ואם לא אז היא אומרת שהשם משתמש שגוי יש לי בעייה עם שם משתמש שהוא קיים אבל פשוט חייב לרשום אותו בידיוק איך שהוא נרשם לדוגמה אם הוא נרשם במערכת כ User ואני ינסה להתחבר אליו אחרי זה כ-user בלי U גדולה אז הוא לא יתן איך אפשר לעקוף את זה שלא יעשה הבדלה בין קטנות לגדולות ?
# 2 |
חבר מתקדם
|
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
מההcollation של התא בMYSQL? ואיך נראת השאילתה שבודקת אותו?
רוב סוגי הcollation בMYSQL לא רגישים להבדלים בין אותיות קטנות וגדולות,ואפשר גם לציין את זה בשאילתה
# 4 |
עסק רשום [?]
|
את ה SQL הוא עובר ונתקנה אחרי זה
כמולר שאין כאן את הבעייה מהשליפה דרך הSQL כי שם זה עובד ונתקע בקוד הבא קוד:
if(($ppuser=="$user") AND ($pppass==$pass)) { session_start(); else { print ("שם המשתמש או הסיסמה שגויים\n"); } פשוט מSQL היוזר לא אותה מידה מבחינת אותיות קטנות וגדולות. ב SQL יש יוזר שקוראים לו Admin ומהדפדפן הכנסתי יוזר בשם admin
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר גם לראות את כל האיזור של הקוד?
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
זה עזר לי היתה עוד הודעה בפורום שעזרה לי http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?p=474838 פשוט עשיתי ככה וזה פתר את זה קוד:
if((strtolower($ppuser)==strtolower($user)) AND ($pppass==$pass)) { session_start(); else { print ("שם המשתמש או הסיסמה שגויים\n"); }
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|