|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
שאלה|כמה שאלות בנוגע לקידום אתרים
1.יש הבדל בקידום בגוגל בין סאב דומיין לדומיין רגיל?
אם כן אז co.nr וco.cc הם כמו דומיינים רגילים או לא? 2.מהירות השרת משפיעה על המיקום של האתר?כי אם השרת יהיה איטי ייקח לבוט הרבה זמן לסרוק את האתר.אז זה משפיע? 3.אפשר לקדם את האתר במילות מפתח ארוכות כמו "פרקים של אבודים להורדה ישירה"? משהו בסגנון.אפשרי? תודה לעונים ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
1. ברור שיש הבדל - דומיין רגיל יקבל קידום יותר טוב מאשר סאב דומיין
2. לא יודע 3. ברור שאפשר - וזה הרבה יותר קל , פחות תחרות על מילות החיפוש = קלות קידום במילים הללו. יום טוב. (אם טעיתי במשהו אשמח לתיקון ע"י משהו מבין יותר). |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
1. לא, זה אותו דבר. שניהם שם מתחם לצורך העניין(שים לב ששם מתחם שמתאים לשם האתר, ולקהל(co il com וכו)משפיעים) 2. וואלה אין לי מושג..אבל לא נראה לי, כי הרי כל אתרי קיצור האתר בעצם הם iframe -> בלי תוכן בכלל, לכן זה לא עוזר... 3. אתה יכול הכל, השאלה מי יחפש את זה...ויש פחות תחרות
Last edited by ASTeam; 02-10-08 at 20:34.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
לא מדויק
1. סאב-דומיין נחשב כאתר נפרד ולכן הקושי לקדם אותו הוא זהה לדומיין רגיל.
2. co.il co.nr וכל שאר ה- TLD-ים האחרים הם זהים - אם כי קל יותר לקדם אתר co.il למשתמשים ישראלים מאשר .com. 3. ניתן לקדם אתרים במילים ארוכות (נקרא באנגלית long tail keywords) וקל יותר כמו שנאמר כאן מאחר וככל שהמונח ארוך יותר ככה הוא נדיר יותר ולכן אין הרבה מתחרים. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
לפי דעתי לא
גוגל מחשיב את אורך הקוד, יעילותו ועוד מס' גורמים אך נוחות משתמש?מאיזה בחינה?עיצוב?-הוא לא מבחין...
# 7 |
חבר חדש
|
יש כאן הסבר מוד מפורט על האלגוריתם של גוגל...
http://www.ianrogers.net/google-page-rank/ אני חושב שכל אחד שרוצה לקדם את האתר שלו צריך לקרוא את זה ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
Winner
|
1.אף אחד לא עשה ניסוי שאני יודע עליו, אבל אני מאמין שאין הבדל.
2. 100% כן, גוגל דואג לגולשים שלו, לכן הוא לא ירצה שהם יכנסו לאתרים שעולים לאט מאוד. 3. אפשר לקדם כל ביטוי, כמה שהוא מתארך בד"כ התחרות בו יורדת.
# 9 |
חבר חדש
|
בנוגע לאיטיות
לזחלנים של גוגל יש timeout מסוים שאינני יודע אותו.
אם האתר שלך איטי מאוד והזחלנים מקבלים timeout, גוגל לא יצליח לקרוא את הדפים ולהכניס את האתר לאינדקס שלו (או לעדכן אותו במידה והוא כבר נמצא באינדקס). |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
1. יש הבדל דומיין רגיל יקבל קידום יותר טוב מאשר סאב דומיין הייתי אומר שאלה רטורית אחי
2. אין לי מושג 3. אפשר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|