|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
אם מדובר בבדיקת UPTIME וזמינות של השרת שלך, יש לך את הסקריפט של www.host-tracker.com
אתה מוציא משם קוד ומדביק אותו באחד מהעמודים באתר שלך, על מנת לבדוק את יציבות השרת והUPTIME באחוזים.
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לשרת שלי בלבד (מה אכפת לי משרתים אחרים) ואני אני מעוניין לקבל סקריפט שימדוד לי uptime מהיום וגם לבדוק כמה uptime יש לי היום לשרת |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני בטוח שאתה ראית אותו בעבר - אתה מקבל קוד קטן להשים באתר שלך שמציג גם כמה אחוזי אפטיים יש לך. בשביל לבדוק כמה אפטיים יש לך עד היום - אם יש לך פנאל DA ב System Information (ברייסלר וגישת אדמין) ובמשתמש רגיל זה נקרא Server Information, שמע תוכל למצוא UPTIME של השרת (כמה זמן מאז שDA נטען השרת פועל) זה לא בדיוק UPTIME אבל זה יכול לשמש כמדד. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש פקודה קטנה ופשוטה שלמרבה הפלא עונה לשם uptime.
אפשר להכניס את הפלט שלה לדף WEB בכל שפה WEB-ית צד שרת שתומכת בהרצת פקודות (cgi/perl/php וכו') אם מדובר ב-windows, יש הרבה אפשרויות: ב-XP ן-2000 יש את systeminfo, ב-server יש את אותה פקודת uptime כמו ביוניקס או פקודות כמו net statistics server, srvinfo ועוד
# 7 |
חבר וותיק
|
http://host-tracker.com/
פשוט תכניס שם תאייפי
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
server ו לא system תודה אני אסביר את הרעיון שמאחורי זה אולי תוכלו לכוון אותי אני רוצה שבמידה והלקוחות שלי טוענים שהשרת לא היה זמין שעתיים שיהיה לי מדד בדיוק כמה זמן השרת נפל ומתי הוא חזר... באמצעות מה שהבאת לי אני יכול לבדוק מתי הוא חזר, אבל אני לא יכול לבדוק כמה זמן הוא היה בדאון בנוגע לאתר עם האייקון שמתי אותו אצלי, אבל אני צריך לתת לו DOMAIN לשלוף ממנו או את האייפי של השרת? ואיך אני מנתח את הטבלה שלהם כי לא הבנתי אותה Last edited by CubeS.co.il; 01-09-08 at 15:10.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בטבלה יש כמה זמן השרת לא עבד מאז ששמת את הקוד, כמה זמן הוא עבד בסה"כ כמה זמן הוא עובד מהנפילה האחרונה, כמה אחוזים אפטיים יש לו, כמה אחוזים יש נלו היום / בחודש האחרון / ברבע מהשנה האחרונה / בשנה האחרונה / בסה"כ. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|