|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בעיה לאחר הפריצה לשרת
כמו שידוע לרובכם השרת איחסון של החברה נפרץ היה לנו המון בעיות עם הגיבויים חלקם הצלחנו לשחזר וחלקם לא ..
יש לנו לקוח שרכש מאיתנו איחסון אותו לקוח לא גיבה את האתר שלו ובדיוק בזמן הפריצה האתר שלו היה באמצע עבודת עיצוב המעצכ שעיצב לו לא רוצה להתחיל א תהעבודה מההתחלה הוא רוצה עוד כסף מה עושים במצב כזה מה האפשרויות שלי <?
# 2 |
מנהל ראשי
|
הוא לא שמר עותק מקומי של העיצוב?
בכל אופן.. מה שהיה היה, כלומר.. אם הלקוח ירצה לעזוב, לדעתי - תחזיר לו את הכסף ותסיים את הנושא בצורה יפה, ובנוגע אליך, תקפיד יותר בנושא של גיבויים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
זה לא קשור להחזיר לו את הגסף .. אני מחוייב לאיזה שהוא משהו או שפשוט זאת האחריות שלו לעשות גיבויים ?
# 4 |
מנהל ראשי
|
ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד בנושא.
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כי אם לא ואותו לקוח מחליט לדפוק אותך אז אני חושב שהוא יכול, בגלל זה חשוב שרושמים את התקנון לכתוב אפילו את הדבר הכי קטן. בנוגע לגיבוי של הלקוח אם אין גיבוי אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
ז''א שלכל לקוח שלי אני צריך לשלוח את התקנון של החברה והוא צריך להחזיר לי אותו חתום ?
# 9 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אבל התקנון שלך צריך לעבור אצל עו"ד קודם, לבדוק שהוא בכלל חוקי (כי בסופו של דבר, אתה יכול להחתים כל אחד על מה שבא לך, אבל אם זה לא חוקי.. זה לא יהיה קביל בבית המשפט). |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
השאלה אם אתה מראש גם אם שום לקוח לא חתום על שום מסמך מחוייב לספק גיבויים?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|