|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Guest / אורח
|
מכללות לאיזה גילאים?
ובכמה כסף? אני חושב שהדברים הבסיסיים שאני רוצה ללמוד ולא יותר מדיי לעומק אני יוכל ללמוד לא בהרבה זמן ולא חייב דרך מכללות. אני לא מאמין שהרבה פה למדו דרך מכללות או כאלה דברים. |
![]() |
![]() |
# 12 |
אקס מנהל
|
הדרך הכי טובה ללמוד היא, שצריך להוריד לינוקס למחשב שלך ולהכיר את הסביבה שלו קצת, לדעת מול מה אתה עובד.
ואם אתה יודע פקודות DOS זה יכול לעזור לך מאוד, מפני שיש אתר שמראה לך פקודות בדוס שעושות פעולה מסויימת, לעומת פקודה אחרת של לינוקס שעושה את אותה הפעולה. (לדוגמא: dir בדוס וls בלינוקס). וזה דיי עזר לי ללמוד את הדברים שאני צריך לדעת. |
![]() |
![]() |
# 13 |
Guest / אורח
|
הורדתי גירסת live-cd יש לי בעיה אני לא מוצא ת'קובץ שצריך לצרוב.
אני צריך שיעזרו לי! |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה לא תמצא משהו אני אומר לך... |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
Guest / אורח
|
אז מה שאני אומר שלא הרבה פה למדו דרך מכללות.
לפי דעתי יש פה אנשים שפשוט קנו שרת יעודי כולל תחזוק ולמדו לאט לאט ממי שהם קנו ממנו. למשל גלעד כמו שכמה אמרו פה שהוא עושה משהו הוא מלמד אותך. זה שקנית ממנו לא אומר שהוא חייב ללמד אותך כן?אבל אם יש בעיה והוא מתקן אז לומדים למשל איך שהוא מתקן זה לא שהוא יגיד לך שים יד על הפנים אל תראה חחחחחחחח . ואני אומר את זה כי מישהו אמר לי ושכחתי מי... |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מלמד בחינם פלאש www.fla.it.tt אם הפרוייקט הזה נפתח תיצרו עימי קשר ונפתח רשת אתרים של לימוד איסיקיו: 1144025 |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
Member
|
חחחח אתה מדבר פה לישראלים ...
תראה לי ישראלי שיעשה את זה בחינם... תראה אותי אני חדש, מהצד בן דוד שלי מלמד אותי אבל לא תמיד יש לו זמן... האיתי שמח לילמוד על משהו לא משנה לי מה כל דבר כי אני לא יודע כלום... אבל אני לא הילך ויפקיד 5 שקל במילה ה5 שקל האלה זה כלום... |
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
![]() ציטוט:
הקורסים אוכרים מספר חודשים עד שנה אם אתה רוצה לדעת את הבסיס, קנה ספר (ממליץ על "המדריך השלם של פיטר נורטון") |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 20 |