![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
בינתיים הזימונים לטיס יבטלו לך כל זימון אפשרי למודיעין ויחידות כאלה ואחרות, עד שתיפול מטיס או תחתום ויתור..
|
![]() |
![]() |
# 12 |
אחראי פורום Off-Topic
|
זימונים לטייס לא מבטלים זימונים ממודיעין וכאלה, אני כרגע גם במיונים של טיס וגם של מודיעין (מסלול אופק).
# 14 |
חבר על
|
אם אתה רוצה -
שלח לי בפרטי את הת.ז שלך, אני אחזיר לך תשובה בעוד שבוע בקשר למיני-דיון על הורדת פרופיל - אין ספק שלא רק חיילים קרביים תורמים למדינה, אלא גם כל חייל אחר בצבא, אבל הסיפוק והערכים ששירות קרבי מקנה, בלתי ניתנים ללמידה באף מקום או זמן אחר בחיים. בהצלחה בכל אופן. Last edited by AlonMi; 29-07-08 at 19:58.. |
![]() |
![]() |
# 15 |
אחראי קהילה
|
מי שלמד מחשבים בתיכון, יכול ללמוד י"ג ולהוציא תואר של טכנאי/הנדסאי מחשבים ומי שעושה י"ג בדרך כלל מזמנים אותו לצבא [כמעט בטוח]
זה מה שככה בבצפר שלי |
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עשיתי בבית ספר 5 יח' מחשבים.
![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שסבא שלך בא לפה ונישק את האדמה שהייתה מטונפת בשתן של הבריטים הוא אמר לעצמו למה לבזבז 3 שנים? שאבא שלי והמשפחה שלי לחמו בשביל שאתה וההורים שלך תהיו פה ותוכל להתכתב במחשב שלך שאני קורע את התחת שלי בגיבושים ליחידות מובחרות בשביל שלך תיהיה האפשרות לשאול את השאלה הזו בכלל "למה לבזבז 3 שנים" שלוש שנים למען המדינה שלך זה עדיין קצת, לא נאה לך עוף מפה וסליחה שאני מתבטא ככה, אבל ממש קשה לי לשמוע "למה לבזבז שלוש שנים"... אגואיסט
קופירייטינג, כתיבה שיווקית ומאמרים יחודיים- edabu@walla.co.il קייצ'י- מדריך הקיץ הגדול, מסיבות חופים, אילת, בתי מלון והמון ביקני Last edited by ILDigital; 29-07-08 at 22:04.. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
עסק רשום [?]
|
ככה..
נכון שהמדינה נותנת הכל כדי שנחיה ולא נדע מצרות.. אבל למה אנחנו צריכים את זה ? ב3 השנים האלה כל אחד אחר בכל מדינה אחרת יכול להתקדם מעל ומעבר.. ובצבא אני לא מכיר הרבה שמתקדמים ומוצאים משהו שיעזור להם בחיים. מכיר קבוצה של אנשים שהלכו לממר"ם, וכן הם יצאו משם עם נסיון ועתיד. בקרבי אנשים מקבלים אישיות ומגדלים עמוד שדרה.. אבל קורה המון שאנשים עם חזון מתפספסים בצבא ויוצא ששלושת השנים האלה, הם מבזבזים לחינם, במקום לעשות משהו רציני כמו ללמוד או לפתוח עסק ולגדל משפחה וכו'.. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני במודיעין, על גבול לבנון, 154מ' מהגבול ליתר דיוק, ותאמין לי, הצבא שינה אותי ואת כל מי שראיתי מסביבי. יצאתי עכשיו לפרויקט של תגלית, שבו אמריקאים יהודים (ואמריקאיות כמובן ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן זה לטייס אבל בהגדרה של חייל אוויר לא חסר תפקידים כמו נווט,טייס מסוקים,טייס מטוסים וכ'ו
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|