![]() |
# 21 | |
חסום
|
ציטוט:
אולי זה בגלל שאתה בן 15 מה שאני בספק אולי אתה פתחת משהו אחר אולי חיסכון אני יכול להראות לך הכול. |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חסום
|
איזה מוזר...אבא שלי פתח לי חשבון בלאומי ולא קיבלתי שום כרטיס
![]() |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר על
|
תיראה ,
ברשותי חשבון בנק צעיר אני בן 16וחצי פתפחתי את החשבון בבנק הפועלים תשמע, מכיוון שזה חשבון צעיר אין עמלות בכל הבנקים(לפי ידעיתי) וכן אם יש לך הכנסה קבועה של למעלה מ 500 שקלים בחודש עדיף לך לפתוח חשבון בנק |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
לא לפתוח בפועלים ..
כי הם לוקחים עמלה על כל דבר..וכשאתה פותח חשבון אתה לא מקבל שום פלוסים הסניפים שלהם גרועים..אפילו מים אין ..תמיד עמוס , צעקות בסניף - לא נעים שם בקיצור.. השירות חרא (תקעו אותי עם מתלמדת בזמן שאני חוזר ואומר לה שאני צריך ללכת הכי מהר שאפשר ) ועוד דוגמאות לשירות חרא.. סחבת נוראית - הזמנתי צ'קים יחד עם הבנקט - הבנקט הגיע והצ'קים לא הגיעו כמובן שהצ'קים עולים כסף..וכן , גם על הבנקט אתה משלם. השבוע אני דואג להוציא את הכסף שלי משם..בכנות. |
![]() |
![]() |
# 25 | |
חסום
|
ציטוט:
1.בחשבון קטין אין עמלה! 2.בקשר לעומס אולי נפלת על שעה ויום עמוס 3.צעקות קרא סעיף 2 ואנשים היו עצבנים מזה! 4.אז תקעו אותך עם מתלמדת SO היא לומדת ומאחורי על מתלמדת יש אחת שמלמדת אותה ואם יש בעיה היא מתקנת ועוזרת 5.בקטין לא ניראלי שאפשר צ'קים ואם כן זה ללא עלות ואם זה חשבון רגיל אז ברור שתשלם עמלה על להזמין צ'קים ככה בכל בנק וגם יצאו עמלות חדשות ככה שלכולם זה אותו דבר! |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
הוסטסניון
|
מממתי ביכלל אפשר להוציא פינקס צ'קים מתחת לגיל 18, הצחקתם אותי S:
שנית, בשום בנק את גיל 18 אין עמלות, אחרי זה יש חשבון חייל גם אין עמלות, אחרי זה חשבון סטודנט גם אין עמלות.. בפועלים
![]() |
# 27 |
אחראי פורום Off-Topic
|
בטח שאפשר צ'קים מתחת גיל 18... אבל יש עליהם הגבלה, עד 400 שקל לצ'ק או משהו כזה..
# 28 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני יודע מגיל 16 אפשר מתחת לזה אתה תצטרך חתימה של ההורים,וכרטיס אשראי לא תקבל בכל הבנקים עד כמה שאני יודע בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה לא צריך לרוץ לפתוח חשבון בנק יהיה לך מספיק זמן שתגדל.
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בבנק לאומי (אולי בעוד בנקים), מעל גיל 16 אפשר להזמין פנקס צ'קים. אני היום פתחתי חשבון, אין עמלות אין כלום, הלכתי תוך 15 דקות היה לי חשבון, עוד שבוע אני מקבל כרטיס למשיכת כסף מקספומט וזהו. לא יותר מדי מסובך |
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
חסום
|
ציטוט:
בדיוק! גם אני מחר בבוקר אמור לקחת את הכרטיס אם לא יהיה בעיה או משהו.. אגב יש לך מושג אם אפשר לתת לבנק הוראה שיהיה אפשר להעביר כסף באינטרנט? ולא רק לצד ג' |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|